Een kleine selectie van onze referenties: september

Afgelopen maand heeft Benitech weer nieuwe kunststof kozijnen en deuren mogen plaatsen bij klanten. We hebben weer veel klanten blij kunnen maken en zij zitten er weer warmpjes bij deze herfst!
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie september 2020 kunststof kozijnen, ramen en deuren

We gaan twee uitgevoerde woningrenovaties van de maand september nader bekijken. We kijken hierbij onder andere naar de reden van het vervangen van de kozijnen en de reden waarom uiteindelijk voor kunststof kozijnen is gekozen. Daarnaast kijken we natuurlijk ook naar de gemaakte keuzes met betrekking tot de kozijnen, zoals bijvoorbeeld de kleur en het profiel.

Bent u benieuwd naar ons werk? Voor meer foto’s van onze referenties kunt u onze referentiepagina bekijken. Hier vindt u een uitgebreid overzicht van een aantal uitgevoerde woningrenovaties in de afgelopen jaren. Daarnaast kunt u via The Feedback Company recensies van onze klanten lezen.

Onze referenties in september

Van een klein aantal referenties ziet u in onderstaande video het resultaat van de woningrenovatie. Daarnaast ziet u bij een aantal renovaties ook het verschil tussen de oude situatie en de nieuwe situatie.

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

Met het vervangen van de oude houten kozijnen kan er ook een nieuwe indeling worden gemaakt

Bij deze woning in Zaandam waren de oude houten kozijnen hoognodig aan vervanging toe. Met het vervangen van de kozijnen kwam er ook de mogelijkheid om de indeling van de kozijnen en ramen aan te passen. Waar eerst een draaikiep raam was, is nu bijvoorbeeld voor een vast raam gekozen. Daarnaast is er bij een van de kozijnen in plaats van twee vaste ramen en één draaikiepraam nu gekozen voor één groter vast raam en één draaikiepraam. Zo voldoet deze woning na de renovatie weer helemaal aan de wensen van de bewoners!

Alle oude houten kozijnen van deze woning zijn vervangen door nieuwe Veka kunststof kozijnen met HR++ glas. Voor zowel de draaidelen als het kader is gekozen voor de RAL kleur 9016. De bewoners hebben een hele woningrenovatie laten uitvoeren en hebben naast de kunststof kozijnen ook gekozen voor Keralit gevelbekleding, een nieuwe schuifpui en een nieuwe kunststof kozijnen voordeur. De geplaatste Keralit gevelbekleding is voorzien van dezelfde witte kleur van de kozijnen (RAL 9016). Voor de voordeur is gekozen voor een andere kleur, namelijk antraciet (RAL 7016).

De nieuwe kunststof kozijnen zorgen voor een verbeterde isolatie en een duurzamere woning

Bij deze woning in Leiderdorp heeft Benitech Kozijnen de kozijnen vervangen. De oude kozijnen waren van hout en zorgden niet voor de gewenste isolatie. Door te kiezen voor kunststof kozijnen wordt de woning beter geïsoleerd en is de woning ook nog eens duurzamer.

Voor de kunststof kozijnen is gekozen voor het innovatie Veka Softline 82 NL profiel. Dit is het meest verkochte profiel bij Benitech Kozijnen en dat is ook niet voor niets, het profiel heeft namelijk een aantal zeer aantrekkelijke voordelen. Zo kunt u met dit profiel genieten van optimale energiebesparing, een zeer lange levensduur en optimale stabiliteit.

De kunststof kozijnen zijn voorzien van het goed isolerende HR++ glas. Door kunststof kozijnen te combineren met dit isolerende glas bent u verzekerd van uitstekende isolatiewaardes. Op deze manier voldoen de kunststof kozijnen aan de wensen van de bewoners: een verbeterde isolatie en daarmee een duurzamere woning.

Voor zowel de buitenzijde als de binnenzijde van de kunststof kozijnen is er gekozen voor een crème kleur (RAL 9001). De binnenzijde is hierbij glad en voor de buitenzijde is een houtnerffolie gebruikt. Op deze manier heeft de woning nog steeds dezelfde uitstraling als met de houten kozijnen, maar genieten de bewoners van de voordelen van kunststof!

Wilt u ook nieuwe kunststof kozijnen van Benitech?

Bent u ook toe aan nieuwe kozijnen en denkt u na over kunststof kozijnen van Benitech? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Zij adviseren u graag over alle mogelijkheden voor uw woningrenovatie en komen na afloop van het gesprek met een aanbieding op maat.

Ik wil een aanbieding op maat!

Laat uw gegevens achter en onze medewerkers nemen contact met u op. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico