Een kleine selectie van onze referenties: september 2021

Bent u ook wel eens benieuwd naar foto’s van onze referenties? Wilt u ook wel eens weten hoe de situatie voor de renovatie was en wat het resultaat na de renovatie is?
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie september 2021 kunststof kozijnen, ramen en deuren

Bent u nieuwsgierig naar de profielen en kleuren die zijn gebruikt? En bent u benieuwd naar waarom onze klanten voor kunststof kozijnen hebben gekozen?

U komt het allemaal te weten in deze blog! U krijgt een kleine selectie van onze referenties te zien (met voor en na foto’s) en we lichtten twee referenties verder toe.

Wilt u liever meer foto’s zien van ons opgeleverde werk? Op onze referentiepagina vindt u nog veel meer foto’s van kunststof kozijnen, ramen en deuren.

Onze referenties in september 2021

Zoals elke maand maken we ook voor de maand september een video met een kleine selectie van de referenties zodat u kunt zien wat u van Benitech Kozijnen kunt verwachten. In onderstaande video ziet u foto’s van een aantal opgeleverde klussen en in een aantal gevallen ziet u ook het verschil tussen de oude en nieuwe situatie.

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

Van houten kozijnen met enkel glas naar kunststof kozijnen met HR++ glas

De bewoners van deze woning vonden dat de isolatie van hun huis wel eens verbeterd mocht worden. Doordat de oude kozijnen van hout waren en er nog enkel glas in zat, was hier nog veel verbetering mogelijk. De bewoners hebben er dan ook voor gekozen om de kozijnen te vervangen door kozijnen en glas met een betere isolatiewaarde. Hierbij is de keuze gevallen op Veka kunststof kozijnen met HR++ glas. Deze kozijnen in combinatie met HR++ glas zorgen voor een uitstekend isolerend geheel. Hiermee geniet u niet alleen van een betere isolatie, maar u leeft ook duurzamer!

Daarnaast speelde ook het onderhoud een belangrijke rol in de keuze voor nieuwe kozijnen. Het onderhouden van de houten kozijnen was erg intensief en daarom werd er ook gezocht naar onderhoudsvriendelijke kozijnen. Ook hier voldoen de kunststof kozijnen aan.

Voor de nieuwe kozijnen is gekozen voor twee verschillende kleuren. Aan de buitenzijde is het vaste deel van de kozijnen in dezelfde kleur als de binnenzijde van de kozijnen, namelijk crèmewit (RAL 9001). Het draaideel is daarentegen dennengroen (RAL 6009). Naast de kozijnen zijn er ook boeidelen en Trespa geplaatst. Deze zijn ook in de kleur crèmewit (RAL 9001) zodat alles samen een mooi geheel vormt.

Daarnaast hebben onze monteurs de kozijnen natuurlijk ook volledig afgewerkt. Er zijn vensterbanken en horren geplaatst en de ramen zijn voorzien van slotjes.

Een mooie nieuwe uitstraling met kunststof kozijnen én deuren

Bij deze woning mocht Benitech Kozijnen niet alleen een aantal kozijnen vervangen, ook de voor- en achterdeur waren aan vervanging toe.

Voor de kozijnen hebben de bewoners gekozen voor Veka kunststof kozijnen van topkwaliteit. De kozijnen zijn aan de buitenzijde uitgevoerd in twee kleuren, namelijk wit (RAL 9016) voor het vaste deel en staalblauw (RAL 5011) met een houtnerfeffect voor het draaideel. Daarnaast zijn een aantal kozijnen voorzien van roosters, zodat de bewoners eenvoudig 24 uur per dag kunnen ventileren.

Daarnaast heeft Benitech ook de voor- en achterdeur mogen vervangen. De bewoners hebben uit ons uitgebreide kunststof voordeuren aanbod gekozen voor Benitech voordeur 4 (een voordeur uit onze “Welkom Thuis Serie”). Deze deur kon verder naar wens samengesteld worden met bijvoorbeeld de keuze voor wel/of geen brievenbus en bovenlicht, verschillende soorten glas en de kleur. In dit geval is er gekozen voor een kunststof voordeur met bovenlicht in de kleur staalblauw (RAL 5011) voorzien van Satinato glas en een brievenbus. Ook voor de achterdeur is gekozen voor de kleur staalblauw.

Door de kleur van de deuren ook terug te laten komen in de kozijnen vormt alles weer één mooi geheel en heeft de woning weer een mooie en nieuwe uitstraling.

Komen we binnenkort bij u langs?

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen voor uw woning? We helpen u graag verder en komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek en een aanbieding op maat. Als u nu het contactformulier invult, kunt u ook nog profiteren van onze tijdelijke actie!

Ook toe aan nieuwe kozijnen?

Laat je gegevens achter en we nemen gauw contact met je op. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico