Een kleine selectie van onze referenties: september 2022

Onze monteurs zijn na de bouwvak weer hard aan het werk gegaan om nieuwe kunststof kozijnen, ramen en deuren te plaatsen bij onze klanten door heel Nederland.
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie september 2022 kunststof kozijnen, ramen en deuren

De maand augustus was het bouwvak en dus hebben we even een maandje overgeslagen. In september zijn onze monteurs weer uitgerust gestart en hebben ze alweer veel werk verzet. Verspreid door heel Nederland hebben ze nieuwe kunststof ramen, deuren en kozijnen geplaatst bij onze klanten. Zij zullen er lekker warmpjes bij zitten deze winter!

In deze blog leest en ziet u meer over een aantal uitgevoerde renovaties. Welke profielen zijn er gebruikt? Wat is er vervangen? Waarom hebben de bewoners besloten om kunststof kozijnen aan te schaffen? En welke kleuren zijn er gebruikt? U leest het allemaal!

Onze referenties in september 2022

In onderstaande video vindt u foto’s van een aantal van onze uitgevoerde woningrenovaties in september 2022.

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

Gehele woningrenovatie met kunststof: genieten van uitstekende isolatie

Met de huidige energieprijzen is de behoefte om slecht isolerende kozijnen te vervangen steeds groter geworden. Ook de bewoners van deze tussenwoning in Zuid-Holland hadden nog oude houten kozijnen die niet meer voor voldoende isolatie zorgden. Door deze oude houten kozijnen te vervangen door kunststof kozijnen willen ze hun woning verduurzamen en profiteren van een betere isolatie. Ook het feit dat kunststof kozijnen onderhoudsarm zijn was een reden om voor kunststof te kiezen.

Voor het vervangen van de 10 oude houten kozijnen is de keuze gevallen op het Veka Softline kunststof kozijnprofiel, ons populairste kozijnprofiel. Voor de binnenzijde van de kozijnen is gekozen voor de kleur wit (RAL 9016). Ook de buitenzijde van de kozijnen is deels in de kleur wit uitgevoerd, hierbij gaat het om het vaste deel. Voor de draaidelen in de kozijnen is gekozen voor de kleur antracietgrijs (RAL 7016).

Naast alle kozijnen zijn ook de voordeur, achterdeur en een schuurdeur vervangen door kunststof exemplaren en is er kunststof gevelbekleding gemonteerd. Verder is er een draaivaldeur geplaatst in de achtergevel op de benedenverdieping en in de voorgevel op de eerste verdieping. Voor al deze elementen geldt dat ze zijn uitgevoerd in de kleur antracietgrijs (RAL 7016) waardoor het een mooi geheel vormt met de kozijnen.

Doordat de gehele woning is gerenoveerd met kunststof zullen de bewoners optimaal kunnen genieten van de verbeterde isolatie. Ook heeft de woning weer een mooie nieuwe uitstraling dankzij de nieuwe ramen, deuren en kozijnen.

Minder onderhoud, een verbeterde isolatie én verduurzaming

Net als vele andere huishoudens geldt ook bij deze hoekwoning dat de oude houten kozijnen zijn vervangen door kunststof om de volgende redenen: minder onderhoud, een verbeterde isolatie en verduurzaming van de woning. Helemaal met de winter in aantocht is dit een prettig vooruitzicht. En om optimaal te kunnen genieten van de voordelen is de hele woning gerenoveerd: er zijn 8 kunststof kozijnen geplaatst, een kunststof voordeur, kunststof achterdeur, kunststof schuurdeur en er zijn twee dakkapelrenovaties uitgevoerd.

Ook deze bewoners hebben gekozen voor het populaire kunststof kozijnprofiel Veka Softline voorzien van HR++ glas. Niet zo gek, want dit profiel heeft de uitstekende kwaliteit al lang en breed bewezen. Voor de binnenzijde en het vaste deel van de buitenzijde is gekozen voor de kleur wit (RAL 9016), waarbij er aan de buitenkant is gekozen voor houtnerf. Het draaideel van de kozijnen is aan de buitenkant uitgevoerd in de kleur dennengroen (RAL 6009) met houtnerffolie. Deze houtnerfstructuur zorgt ervoor dat de kunststof kozijnen de uitstraling van houten kozijnen hebben, maar dan met de voordelen van kunststof.

De Benitech monteurs hebben tijdens de montage alles volledig afgewerkt, zowel binnen als buiten. Zo zijn er onder andere vensterbanken, veiligheidsbeslag, horren en waar gewenst ook ventilatieroosters geplaatst.

Bent u nog niet uitgekeken naar onze referenties?

Geen probleem! U kunt nog veel meer referenties op onze website bekijken. Op onze referentiepagina vindt u referentiefoto's van al onze producten!

Neem nu contact op en geniet ook van de vele voordelen van kunststof!

Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Wilt u uw woning ook transformeren?

Laat uw gegevens achter in ons contactformulier. Onze medewerkers zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico