Een nieuwe klant is €300,- waard!

U heeft een nieuwe klant voor ons? Dan hebben wij tot €300,- voor u! Brengt u via eigen verwerving een nieuwe klant aan bij Benitech kozijnen dan ontvangt u tot *€300,- van ons!

Wilt u ook €300,- verdienen?

Het enige wat u hoeft te doen is om die bekende die het regelmatig heeft over nieuwe kunststof kozijnen op te geven voor een afspraak bij één van onze adviseurs en pak die €300,-!

Ja, ik wil ook €300,-!

Vult u hier het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Breng een nieuwe klant aan!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over

*De waardecheque is enkel geldig wanneer er sprake is van een aankoop. De vergoeding wordt uitgekeerd als wij de waardecheque en/of de gegevens van de klant die u aandraagt, VÓÓR het eerste bezoek van één van onze adviseurs hebben ontvangen! Er kan nadat de eerste afspraak heeft plaatsgevonden GEEN aanspraak meer gedaan worden op de vergoeding, klantgegevens die na het bezoek van een Benitech adviseur worden ontvangen worden niet in behandeling genomen en maken geen aanspraak op de vergoeding. Na plaatsing wordt uw vergoeding gestort op het door u opgegeven bankrekeningnummer. De vergoeding bedraagt €25,- per eenheid met een maximum van €300,- per geplaatste woning.

Contact

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico