Heeft u de BENITECH folders al gezien?

Wist u dat u onze folders ook gewoon online op de website kunt bekijken? Wel zo gemakkelijk!
Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

BENITECH Kozijnen folder

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen en waarom koopt u bij BENITECH? U leest het in de BENITECH Kozijnen folder.

Soorten Veka kozijnen

Om tot een goed besluit te kunnen komen, wilt u natuurlijk meer weten over de verschillende soorten kozijnen. BENITECH Kozijnen levert en monteert diverse kunststof kozijn profielen van Veka. Op onze soorten kozijnen pagina vindt u alles wat u wilt weten over de vlakke en verdiepte profielen van Veka. Met het lezen van de Veka folders bent u volledig op de hoogte!

Groene kunststof voordeur met aan de zijkant een raam en brievenbus

Onze kunststof voordeuren uit de “Welkom thuis serie”

Met een uitgebreid aanbod aan kunststof deuren in verschillende kleuren, stijlen en designs is er altijd een passende voordeur te vinden voor uw woning!

Onze kunststof voordeuren zijn met staal verzwaard, zijn tot wel 90 mm dik en zijn voorzien van een driepuntssluiting. Hiermee zijn onze kunststof voordeuren zwaar inbraakwerend. Daarnaast isoleren de deuren uitstekend en zijn ze natuurlijk onderhoudsarm.

Heeft u liever een totaaloverzicht van onze folders en brochures?

Ook dat hebben we voor u geregeld. Naast bovenstaande folders hebben we ook folders over bijvoorbeeld de montage, service en garantie. Al onze folders en brochures zijn in een handig overzicht terug te vinden op onze website.

Wilt u meer informatie van onze experts?

Ontvangt u liever informatie van onze experts of heeft u naar aanleiding van een van de folders nog vragen? We helpen u graag verder! Ons Klant Contact Center staat elke werkdag van 09:00 tot 20:30 uur voor u klaar en kan voor u een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat inplannen met een van onze ervaren en deskundige adviseurs.

Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico