HVN Protect - sloten

De Producent VBH Nederland introduceert haar nieuwe slotenprogramma voor Kunststof deuren de ‘’HVN protect’’.

De voordeuren van tegenwoordig zijn hoger vergeleken met een aantal jaar geleden. De minimale hoogte voor een deur is vastgesteld op 2300 mm. Door de grotere afstand tussen de sluitpunten zijn de huidige sloten niet goed genoeg voor de veiligheid, isolatie en comfort van de gebruiker. De HVN protect slot is goedgekeurd door de SKG2 en is geschikt voor deuren tot wel 3100 mm hoog.

De HVN protect is een slotenprogramma met gelijke sluitdelen, identieke frees-patronen en maximale verstelling voor alle slot typen. De HVN protect kent 3 verschillende soorten slotsystemen; de halfautomatische, volledig automatische en de Motorslot.

De halfautomatische deurslot sluit direct met 3 dagschoten, dit is het deel van het slot dat meebeweegt met de deurklik. Een dagschoot is afgeschuind en verend waardoor het kan flipperen.

Bij het halfautomatische deurslot is dit niet het geval, de deur sluit direct en beschermt tegen wind en regen. Echter is de deur nog niet vergrendeld.

Kunststof deuren met het volledig automatische slot van HvN Protect sluiten direct en worden tegelijkertijd ook vergrendeld. Wanneer je het huis uitloopt hoef je niet te meer te twijfelen over het feit of je deur wel of niet op slot hebt gedaan. Aangezien de deur volledig automatisch sluit en vergrendeld wordt. Voor de liefhebbers is het wel mogelijk om de deur alsnog op slot te doen met een sleutel. Voor wie het wil, is het ook mogelijk om te kiezen voor de optie mechanisch sluiten en motorisch openen.

Bij de Motorslot is er sprake van een volledig gemotoriseerde vergrendel en ontgrendel systeem met een korte reactietijd.

Mocht u meer willen weten over kunststof deuren, of wil je zelf een nieuwe deur aanschaffen kijk dan ook op op onze deurenpagina.

Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico