Kunststof kozijnen leasen of huren

Als u toe bent aan nieuwe kozijnen, maar eigenlijk het geld niet voorhanden heeft of het hele bedrag niet in één keer wilt betalen kunt u ervoor kiezen om kunststof kozijnen in termijnen te betalen.

Veel mensen denken daarbij aan huren of leasen, maar bij Benitech kunt u de kunststof kozijnen financieren via een betaalplan. U bent dan meteen eigenaar van de kozijnen voor slechts een klein bedrag per maand.

Kunststof kozijnen gespreid betalen

Met de aanschaf van kunststof kozijnen kunt u uiteindelijk veel geld besparen. Dit is dan ook een van de meest belangrijke redenen voor mensen om kunststof kozijnen aan te schaffen. U bespaart namelijk niet alleen op de onderhoudskosten, maar vooral ook op de energiekosten.

Door kunststof kozijnen zo snel mogelijk aan te schaffen, kunt u ook zo snel mogelijk profiteren van de maandelijkse geldbesparing die kunststof kozijnen opleveren. Dus ook als u het volledige bedrag even niet ter beschikking heeft, doet u er goed aan om toch juist nú kunststof kozijnen aan te schaffen. Door in dat geval te kiezen voor gespreid te betalen, betaalt u slechts een klein bedrag per maand én bespaart u meteen ook geld per maand.

Wat is het verschil tussen leasen en huren?

Bij gespreid betalen wordt er vaak gesproken over het leasen of huren van kunststof kozijnen.

Bij het leasen van kunststof kozijnen betaalt u voor een bepaalde periode een vooraf afgesproken bedrag per maand aan de eigenaar van de kunststof kozijnen. Aan het eind van de leaseperiode heeft u de mogelijkheid om de kozijnen te kopen. Wanneer u kunststof kozijnen huurt, betaalt u ook een vooraf afgesproken bedrag per maand voor een bepaalde periode. Veel mensen zien leasen en huren dan ook als hetzelfde, maar dat is niet zo. Het verschil is dat u bij huren de kozijnen aan het einde van de periode niet kunt kopen.

Bij Benitech kunt u geen kozijnen huren of leasen, maar kunt u door middel van andere financieringsopties ook al voor een klein bedrag per maand nieuwe kunststof kozijnen aanschaffen.

Andere opties dan leasen of huren

Als u gespreid wilt betalen zijn er bij Benitech Kozijnen de volgende mogelijkheden::

U kunt ook een hypotheek afsluiten, uw hypotheek aanpassen of een tweede hypotheek afsluiten voor de renovatie van de kozijnen. Voordeel van een hypotheek is dat de rentekosten fiscaal aftrekbaar zijn. Kunststof kozijnen vallen namelijk onder een verbetering van uw woning.

Daarnaast is het ook mogelijk om te betalen via een betaalplan. Hiermee betaalt u ook een klein bedrag per maand, maar bent u ook meteen eigenaar van de kozijnen.

Kozijnen financieren met het Benitech Betaalplan

Als u uw kunststof kozijnen in termijnen wilt betalen, kunt u bij Benitech gebruik maken van het Benitech Betaalplan. Hiermee bent u al eigenaar van nieuwe kozijnen voor uw hele woning vanaf €49,- per maand! Daarnaast profiteert u ook van het feit dat u bij Benitech geen aanbetaling hoeft te doen.

Onze adviseur komt graag bij u langs en adviseert u over kunststof kozijnen en de financiële mogelijkheden. Geïnteresseerd? Vul dan ons contactformulier in.

Kies voor het Benitech Betaalplan!

Vul ons formulier in en we nemen binnenkort contact met u op. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico