NIEUW: De BENITECH rekentool

Kunststof kozijnen zijn een slimme investering, dat kunnen we niet vaak genoeg zeggen. Maar nu kunnen we het ook laten zien! Met dank aan onze nieuwe BENITECH rekentool.
Screenshots Benitech rekentool besparen en waardevermeerdering huis met de tekst nieuw
Screenshot Benitech Kozijnen rekentool besparen

Eenvoudig uw besparing berekenen

Met kunststof kozijnen kunt u op verschillende manieren geld besparen. Onze rekentool maakt deze voordelen tastbaar, zodat u precies kunt zien wat kunststof kozijnen voor uw woning betekenen. Het gebruik is eenvoudig: u voert in hoeveel kozijnen u wilt vervangen en de tool laat direct zien hoeveel geld u maandelijks kunt besparen. Waar bespaart u precies op?

  • Bespaar op energiekosten
  • Bespaar op onderhoudskosten
  • Bespaar op de verzekering
Collage met 3 afbeeldingen en tekst bespaar op energiekosten, bespaar op onderhoudskosten en bespaar op de verzekering.

Bespaar op energiekosten

Veel mensen vragen zich af: Hoe kan ik besparen op mijn energierekening? De huidige energieprijzen maken dit een urgente vraag. De meeste mensen denken bij energiebesparing aan zonnepanelen of een warmtepomp, maar wist u dat u ook kunt besparen op energiekosten met kunststof kozijnen?

De meeste warmte gaat verloren via openingen in de gevel. Oude kozijnen laten vaak dan ook veel warmte ontsnappen, waardoor u uw verwarming harder moet laten werken. Oude kozijnen vervangen door kunststof kozijnen is dan ook een uitstekende investering om energiekosten te besparen.

Bespaar op onderhoudskosten

Een beter bekend financieel voordeel is dat u kunt besparen op de onderhoudskosten. Nooit meer schuren en schilderen klinkt al erg interessant, maar veel mensen beseffen niet om hoeveel kosten dit écht gaat.

Bespaar op verzekeringskosten

Ook uw verzekeringskosten kunnen lager uitvallen met kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen voldoen namelijk vaak aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW), wat de kans op inbraak vermindert. Een veiligere woning kan resulteren in een lagere verzekeringspremie. Een extra financieel voordeel dat vaak over het hoofd wordt gezien.

Hoeveel geld bespaar ik met kunststof kozijnen?

Al deze besparingen – op energie, onderhoud en verzekering – zorgen samen voor een interessante maandelijkse besparing. Wilt u weten hoeveel u exact kunt besparen? Probeer dan onze BENITECH rekentool en bereken uw besparing.

Screenshot Benitech Kozijnen rekentool toegevoegde waarde

Bereken de waardevermeerdering van uw huis

Niet alleen besparen op energiekosten, onderhoudskosten en de verzekering telt, kunststof kozijnen dragen ook bij aan de waardevermeerdering van uw huis. Met onze tweede rekentool kunt u gemakkelijk inschatten wat de waardevermeerdering van uw huis is met kunststof kozijnen. Ook hier vult u simpelweg in hoeveel kozijnen u wilt vervangen en onze rekentool zal vervolgens de meerwaarde van uw woning berekenen.

Foto voorgevel woning voor kozijn renovatie en na kozijn renovatie

Hoe voegt u waarde toe aan een huis?

Er zijn meerdere manieren om waarde toe te voegen aan uw huis. Zoals gezegd is het aanschaffen van kunststof kozijnen daar één van. Kunststof kozijnen kennen namelijk zeer goede isolatiewaardes. U verduurzaamt dus u uw woning en daarmee verhoogt u vaak ook direct het energielabel van uw woning, wat de aantrekkelijkheid van uw woning voor potentiële kopers vergroot.

Andere manieren om waarde toe te voegen aan uw huis kan bijvoorbeeld met andere verduurzamingen. Waardevermeerdering huis met een warmtepomp is daar een goed voorbeeld van. Daarnaast zijn de meer bekendere opties zoals een airco, uitbouw, nieuwe keuken of nieuwe badkamer natuurlijk ook manieren voor waardevermeerdering van uw huis.

Waardevol wonen met BENITECH Kozijnen

Bij BENITECH Kozijnen geloven we in waardevol wonen en onze nieuwe rekentools helpen u om precies te zien hoe kunststof kozijnen niet alleen bijdragen aan uw wooncomfort, maar ook financieel aantrekkelijk zijn. Of u nu wilt besparen op energiekosten of de waardevermeerdering van uw huis wilt verhogen, kunststof kozijnen zijn een goede investering.

Dus waar wacht u nog op? Ontdek de waarde van kunststof kozijnen voor u en bereken nu uw besparing en waardevermeerdering.

Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico