Nieuw kozijn profiel: Schüco Living Variant

Het nieuwe kunststof kozijn profiel van Schüco is uitgebracht: Schüco LivIng Variant.

Benitech kozijnen staat sinds 1998 bekend om persoonlijke service, kwaliteit en uitstekende dienstverlening. Benitech levert en monteert kunststof kozijnen in bestaande particuliere woningen. Bovendien is Benitech een snelgroeiende leverancier van kwalitatieve kunststof kozijnen in heel Nederland. Benitech levert en monteert kwalitatieve kunststof kozijnen van de merken Veka en Schüco.

Schüco

De profielen van het kunststof kozijnen merk Schüco staan voor hoogwaardige kwaliteit. Maar ook aan het design wordt veel aandacht geschonken. Met de kunststof kozijnen van Schüco kunt u genieten van optimaal comfort en veiligheid.

Schüco LivIng Variant

Kortgeleden heeft Schüco haar nieuwe profiel ‘’Schüco LivIng Variant’’ uitgebracht. En ook Benitech levert en monteert dit innovatieve profiel. Dit profiel is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld en biedt vele voordelen, zoals veiligheid, energiezuinigheid en duurzaamheid.

Ook Benitech heeft de Schüco LivIng Variant toegevoegd aan het assortiment. Bent u geïnteresseerd in het nieuwe profiel? Lees hier meer over de specificaties en voordelen van Schüco LivIng Variant.

Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico