Nieuwe mede-eigenaar bij Benitech Kozijnen

Van verkoopadviseur tot mede-eigenaar. Vrijdag 26 juni 2024 was een bijzondere dag, Alwin Scholten is officieel mede-eigenaar geworden van Benitech Kozijnen.
Benito Amato en Alwin Scholten tekenen bij notaris: Alwin is mede eigenaar

Met veel plezier delen we dat Alwin Scholten, die zeven jaar geleden zijn carrière bij Benitech Kozijnen begon, nu mede-eigenaar is geworden. Zijn harde werk en passie hebben hem ver gebracht en we zijn enorm trots op zijn prestatie. We kijken uit naar de vele successen die we samen zullen behalen. Proficiat, Alwin!

Een woordje van Alwin Scholten

Het begon allemaal in het voorjaar van 2017. Mijn eerste stappen in het werkende leven waren gezet, veel geleerd, maar toe aan een nieuwe uitdaging. Solliciteren dus!

Ik reageerde op een vacature bij Benitech als verkoopadviseur. Helaas werd ik op basis van mijn cv en brief afgewezen. Maar er stond een telefoonnummer bij. Ik belde en kreeg Benito Amato aan de lijn. Met enige overtuiging kreeg ik een afspraak ingepland en mocht ik op gesprek komen. De rest is geschiedenis…

Nu, ruim 7 jaar later, en na een intensief traject van een paar jaar onder begeleiding van Civra en Roy Dams mag ik mezelf mede-eigenaar noemen van het mooiste bedrijf van Nederland!

Mijn dank gaat uit naar Benito voor deze kans en het hele Benitech-team voor het vertrouwen. Blijven doorzetten en probeer elke dag beter te doen dan de dag ervoor. Alleen dan behaal je je doelen.

Samen blijven we er alles aan doen om woningeigenaren in Nederland te helpen bij het realiseren en waarmaken van hun dromen.

Ik kijk uit naar de toekomst en hoop dat ik mijn steentje bij kan dragen aan de groei van Benitech Kozijnen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico