Paaspret 2024 - leuke activiteiten en kortingen!

Vind alle 13 eitjes, ontvang een kortingscode en/of maak kans op een leuke verrassing!
Benitech Kozijnen Paasactie 2024 Easter Egg Hunt - vind alle 13 eitjes voor 250 euro korting

Let op: deze actie is inmiddels verlopen. U kunt niet meer deelnemen aan de eitjesjacht.

Nu Pasen weer voor de deur staat, willen we bij Benitech Kozijnen een beetje extra vreugde verspreiden en ons enthousiasme delen met onze klanten. Wat is een betere manier om dit te doen dan met een leuke Easter Egg Hunt op onze website? We hebben 13 eitjes verstopt op verschillende pagina's van onze website. Vind alle eitjes en krijg korting op uw nieuwe kunststof kozijnen. (Nog) geen kozijnen nodig, maar wel meedoen? Ook dan maken we het leuk voor u! Onder alle inzenders verloten we drie kozijn konijnen, leuk voor uw (klein) kind!

Lees verder om te ontdekken hoe het werkt en hoe u uw kortingscode kunt verzilveren en/of deel kunt nemen aan de winactie.

Hoe werkt het?

Iedereen kan deelnemen aan onze actie! Het enige wat u hoeft te doen is alle 13 eitjes vinden. Deze zijn verstopt in afbeeldingen op onze website. In de eitjes staat een klein cijfer met daarachter een letter of een cijfer. Als u alle eitjes heeft verzameld en de kleine getallen op volgorde zet, kunt u van de bijbehorende letters en cijfers een woord maken. Met dit woord krijgt u €250.- korting op uw nieuwe kunststof kozijnen! Op het moment dat u een afspraak bij ons inplant voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat, kunt u de kortingscode doorgeven. U heeft tot en met 3 april de tijd om alle paaseitjes te vinden.

Doet u ook mee?

We hopen natuurlijk dat u meedoet aan onze Easter Egg Hunt. Na afloop van de actie zullen wij ook drie deelnemers uitloten voor een speciale verrassing, het unieke kozijn konijn! Dus waar wacht u nog op? En om u nog enthousiaster te maken, hier alvast een kleine hint: heeft u ons lookbook al gedownload? Houd voor meer hints onze social media kanalen in de gaten!

 • Meedoen aan de winactie?

  Heeft u de kortingscode ontcijferd en wilt u kans maken om ons unieke kozijn konijn te winnen? Vul dan dit formulier vóór donderdag 4 april 2024 in en we nemen u mee in de loting op donderdag 4 april 2024. 

  Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
  Afspraak

  Maak een afspraak

  Ik wil graag meer informatie over

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico