EK-actie! Scoor nu uw nieuwe kozijnen

Scoren tijdens het EK? Bij Benitech is er altijd prijs!
EK-actie Benitech kozijnen 2024: scoor uw nieuwe kunststof kozijnen

Let op: deze actie is inmiddels verlopen. Helaas liggen we uit het EK en kunt u niet meer deelnemen aan de EK actie.

De voetbalgekte is weer losgebarsten met het EK dat vanavond begint! Bij Benitech Kozijnen doen we graag mee met de feestvreugde en hebben we een geweldige actie: scoor nu uw nieuwe kozijnen! Onze EK-actie is slechts tijdelijk geldig. Zolang het Nederlands elftal deelneemt aan het EK, kunt u gebruikmaken van onze EK-actie. Wacht dus niet te lang en vraag uw adviesgesprek op maat aan voor nieuwe kunststof kozijnen voordat u te laat bent!

Exclusieve EK Actie*:

  • Gratis Rode Benitech Voetbal: Bij akkoord op de aanbieding op maat, ontvangt u een gratis rode Benitech voetbal. Perfect om in de EK-sfeer te komen en met vrienden en familie te spelen. Twijfel dus niet te lang, want voor u het weet ligt Nederland uit het EK en kunt u geen gebruik meer maken van de actie.
  • €100 EK-korting: Krijg €100 korting op uw persoonlijke aanbieding, geldig zolang Nederland in het toernooi zit. Hoe verder Oranje komt, hoe langer u profiteert!

Speciale Weggevers:

Onze adviseurs nemen tijdens onze actieperiode ook wat leuks voor u mee. Zo komt u alvast goed in de EK-stemming!

  • Anti-stressbal voetbal sleutelhanger: Ontvang een handige anti-stressbal in de vorm van een voetbal, ideaal om de zenuwen te kalmeren tijdens spannende wedstrijden.
  • Blik- en flesopener sleutelhanger: Een multifunctionele sleutelhanger die zowel blikjes als flessen opent, een onmisbare gadget voor elke EK-fan.
  • Limited Edition EK speelschema poster: Slechts 20 beschikbaar, een must-have voor de echte fans! Houd alle wedstrijden bij en volg het toernooi op de voet met deze exclusieve poster.

Waarom Benitech Kozijnen?

Bij ons kiest u voor meer dan alleen topkwaliteit kunststof kozijnen. Met onze topmerken Veka en Schüco, een garantie van 20 jaar, betaling na montage en een toegewijd team dat hoogwaardige montage en service biedt weet u zeker dat u bij Benitech Kozijnen goed zit. Daarnaast bieden wij 20 jaar garantie en begeleiden we u van A tot Z, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Want uw woning is onze prioriteit!

* Onze EK-actie start op vrijdag 14 juni 2024 en is geldig zolang Nederland nog deelneemt aan het EK-voetbal.

Scoor dit EK met Benitech Kozijnen!

Vraag nu uw adviesgesprek op maat aan en profiteer van onze EK-actie. Wees er snel bij en mis het niet. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Wat vinden onze klanten van ons?

Klantreviews

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Ontdek hun reviews en laat u inspireren door echte verhalen!

Overzicht reviewscore Benitech Kozijnen en 2 reviews uit september 2024

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico