Sponsornieuws: karter Rory de Jong op het WK

Met trots delen we dat karter Rory de Jong van 5 tot en met 8 september 2024 meedoet aan het Wereldkampioenschap in Valencia!
Rory de Jong met WK cheque en medewerkers Benitech Kozijnen

De weg naar Valencia

In het weekend van 6 en 7 juli was het voor Rory erop of eronder tijdens de kwalificatiewedstrijden voor de T4 Nations Cup van Tillotson Racing. Met een mooie tweede plaats (P2) wist hij zich te verzekeren van een landenticket voor Nederland in de senior 168-klasse. Een fantastische prestatie waarmee hij ons land mag vertegenwoordigen op het wereldtoneel.

Met trots kwam Rory tijdens onze zomerbarbecue langs om te vertellen dat hij mag deelnemen aan het WK. En dat maakt ons als trouwe sponsor natuurlijk ook enorm trots.

Trots op onze samenwerking

Benitech Kozijnen is al jaren sponsor van Rory en we hebben zijn progressie van dichtbij mogen volgen. Voor deze bijzondere gelegenheid hebben we Rory met een extra sponsorbedrag ondersteund, zodat hij zich volledig kan focussen op zijn prestaties in Valencia.

Volg Rory op het WK

Wij volgen Rory dit weekend via de livestream van het WK karten in Valencia, u ook?

Tijdschema

Vrijdag 6 september:

  • 12:15 uur - Trainingsronde
  • 15:30 uur - Tijdskwalificatie

Zaterdag 7 september:

  • 13:00 uur - Kwalificatie heat 1
  • 15:00 uur - Kwalificatie heat 2
  • 17:00 uur - Kwalificatie heat 3

Zondag 8 september:

  • 13:20 uur - Super heats
  • 15:50 uur - Finale

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico