Verhoogde subsidiebedragen vanaf vandaag aan te vragen

De subsidiebedragen voor kunststof kozijnen zijn in 2022 verhoogd. U kunt de subsidie vanaf vandaag aanvragen.

Update: u kunt geen subsidie meer aanvragen voor 2022, maar voor 2024 is er wel weer kunststof kozijnen subsidie beschikbaar.

Via de ISDE kunt u net als vorig jaar subsidie aanvragen voor het laten uitvoeren van twee of meer isolatiemaatregelen, waaronder het plaatsen van kunststof kozijnen met HR++ glas. Er is dit jaar meer budget beschikbaar waardoor meer woningeigenaren subsidie aan kunnen vragen. Daarnaast zijn de subsidiebedragen per maatregel ook nog eens verhoogd!

Aanvraagsysteem vandaag geopend

Vanaf 24 januari 2022 09:00 uur is het mogelijk om deze verhoogde subsidiebedragen voor 2022 aan te vragen. Deze verhoogde subsidiebedragen zijn alleen geldig als de maatregelen na 31 december 2021 zijn uitgevoerd.

Hoe vraag ik de kunststof kozijnen subsidie voor 2022 aan?

De subsidie aanvraag loopt via de overheid en kunt u indienen zodra alle maatregelen bij u zijn uitgevoerd. U vraagt de subsidie online aan door met uw DigiD in te loggen bij het eLoket van de RVO.

Voor de subsidie aanvraag heeft u een aantal documenten en gegevens nodig zoals een factuur, betaalbewijs, de datum van installatie en de meldcode van de maatregelen die u heeft genomen. Daarnaast heeft u ook nog een aantal technische details nodig van de maatregelen die u heeft uitgevoerd. Voor kunststof kozijnen met HR++ zijn dit bijvoorbeeld onder andere de oppervlakte, de dikte en het merk.

Isolerende kunststof kozijnen met HR++ glas bij Benitech!

Kiest u voor kunststof kozijnen van Benitech Kozijnen? Dan heeft u kunststof kozijnen die in aanmerking komen voor de ISDE. Benitech Kozijnen werkt enkel met de kwaliteitsmerken Veka en Schüco. De kunststof kozijnen van deze merken staan onder andere garant voor uitstekende isolatiewaardes en een lange levensduur. Bij ons koopt u uw kunststof kozijnen altijd inclusief HR++ glas. Daarnaast verzorgen wij ook altijd de montage voor u.

Ja, ik wil isolerende kunststof kozijnen die in aanmerking komen voor de subsidie!

We komen graag bij u langs voor een adviesgesprek op maat.

Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico