Deuren en kozijnen

In de praktijk blijkt dat mensen bij het vervangen van kozijnen vaak ook meteen de deuren meenemen. Naast kozijnen heeft Benitech dan ook een breed aanbod aan deuren.

Voor onze kunststof deuren zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt namelijk kiezen uit meer dan 300 verschillende soorten, kleuren en modellen. De deuren worden op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen, zodat u een eigen unieke deur heeft!

Kunststof deuren

Het aanbod van Benitech op het gebied van deuren bestaat uit voordeuren, achterdeuren en openslaande deuren. Al onze deuren worden gemaakt van kunststof, omdat dit meerdere voordelen met zich meebrengt ten opzichte van hout. Een kunststof kozijnen deur heeft namelijk een langere levensduur, hoeft niet geschilderd te worden en is makkelijker in onderhoud.

Deuren van Benitech worden altijd geleverd in A-merken waardoor u er zeker van bent dat u veilige, sterke en goed isolerende deuren heeft. De kunststof deuren hebben een dikte tot 90 mm, zijn voorzien van een vijf puntssluiting, bevatten een stalen frame en worden voorzien van gecertificeerd hang- en sluitwerk.

Voordeuren en achterdeuren

Uw voordeur is natuurlijk het visitekaartje van uw woning, maar ook de achterdeur is een belangrijk onderdeel van uw woning. Het is daarom ook belangrijk dat deze deuren precies voldoen aan al uw wensen en aansluiten bij de stijl van uw woning.

Openslaande deuren

Openslaande deuren zijn zeer geschikt wanneer u over een mooie tuin, terras of groot balkon beschikt. Door te kiezen voor openslaande deuren kiest u ervoor om de tuin bij de woning te betrekken en krijgt u meer licht in uw woning.

Kunststof kozijnen

Op het gebied van kozijnen levert Benitech kunststof kozijnen van de topmerken Schüco en Veka. De kunststof kozijnen worden volledig afgewerkt inclusief vensterbanken, horren, slotjes op de ramen en eventueel roosters.

Ook voor de kozijnen geldt dat er vele mogelijkheden zijn. U kunt kiezen voor verschillende kleuren en structuren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de kunststof kozijnen in houtnerfstructuur te verkrijgen. Daarnaast bepaalt u helemaal zelf welke indeling van de kozijnen u wilt. Aan de hand van voorbeelden van kunststof kozijnen ontdekt u eenvoudig zelf de mogelijkheden.

Voor welke deuren en kozijnen kiest u?

Zoals u ziet, zijn er ontelbare mogelijkheden. Op onze website kunt u voorbeelden van verschillende soorten deuren vinden die u kunnen helpen bij het in kaart brengen van de mogelijkheden en uw wensen.

Kies ook voor een kwaliteitsdeur van Benitech!

Bent u ook toe aan nieuwe deuren en kozijnen? Onze adviseur komt graag geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en een offerte op maat op te stellen. Als u deze week het formulier invult, kunt u tijdelijk nog voordeliger genieten van uw deuren en kozijnen met onze actie.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico