Financiering kunststof kozijnen

De financiering van kunststof kozijnen hoeft niet in elk geval duur te zijn. Door middel van het Benitech betaalplan kunt u nu al genieten van nieuwe kunststof kozijnen vanaf €49,- per maand.

Voor €49,- per maand heeft u niet alleen kunststof kozijnen. Dit bedrag is inclusief volledige afwerking en montage. Bij Benitech profiteert u nu ook tijdelijk van onze actie: Gratis HR++glas en bijpassende horren bij afname van kunststof kozijnen.

Hoe werkt de financiering van kunststof kozijnen?

De financiering van kunststof kozijnen is gemakkelijk door middel van de hulp van onze adviseurs. De werkwijze van Benitech begint altijd bij een gesprek op locatie. Hier kan een van onze adviseurs al uw wensen en behoeften inventariseren. Zo kan er gekeken worden welke opties er voor uw woning zijn. Mocht u de nieuwe kunststof kozijnen willen financieren dan kan een van onze adviseurs u bij dit traject helpen. Mocht u nog vragen hebben over ons stappenplan, dan verwijzen wij u graag door naar alles over het Benitech stappenplan.

Overige vormen van financieren

Mocht u geen gebruik willen maken van het Benitech betaalplan, dan zijn er nog enkele andere mogelijkheden om uw kunststof kozijnen te financieren.

  1. Het contant betalen van uw woning renovatie. Het direct betalen van de gehele som is mogelijk bij Benitech. Ook betaalt u bij ons altijd pas na montage.
  2. Het is mogelijk om een tweede hypotheek af te sluiten voor de vernieuwing van uw kozijnen. Ook zijn er tal van mogelijkheden om uw huidige hypotheek aan te passen zodat uw kunststof kozijnen gefinancierd kunnen worden.
  3. Ook zijn kunststof kozijnen indirect fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer over alle bijkomende voorwaarden.

Waarom kiezen voor Benitech?

Bij ons krijgt u een passend en vrijblijvend advies op maat. Onze adviseurs komen altijd bij u op locatie zodat alles juist geïnventariseerd kan worden. Bij Benitech werken wij uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco. Wij beschikken over onze eigen kozijnproductie in Nederland. Onze vakmensen zijn VCA-gecertificeerd en beschikken over veel ervaring. Hierdoor kunnen wij u zorgeloos 20 jaar service, nazorg en garantie bieden op onze gemonteerde kunststof kozijnen. Bij ons is het betalen in termijnen mogelijk en bij ons betaalt u altijd pas na montage, zo loopt u zelf geen onnodig financieel risico.

Voordelen Benitech:

  • Gratis en vrijblijvende aanbieding op maat
  • 20 jaar service & garantie
  • Wij werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Bij ons betaalt u pas na montage

Neem contact met mij op!

Door het invullen van ons contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico