Kunststof kozijnen fiscaal aftrekbaar

Bij ons is het ook mogelijk om uw kunststof kozijnen te financieren. Kunststof kozijnen zijn indirect fiscaal aftrekbaar, indien u aan onderstaande voorwaarden voldoet

Kunststof kozijnen financieren

Bij Benitech is het uiteraard mogelijk om uw kunststof kozijnen te financieren. Dit is mogelijk door middel van het Benitech betaalplan. Hier kunt u al vanaf 49,- per maand genieten van nieuwe kunststof kozijnen. Hiernaast betaalt u bij Benitech altijd pas na montage. Zo loopt u geen onnodig financieel risico.

Hiernaast zijn er ook nog andere mogelijkheden om kunststof kozijnen te financieren, ook komt hier het voordeel bij dat deze kosten van de kunststof kozijnen fiscaal aftrekbaar zijn. De kosten van kunststof kozijnen zijn niet fiscaal aftrekbaar. Als u een lening afsluit waarvoor u uw woning gaat verduurzamen zijn kunststof kozijnen wel fiscaal aftrekbaar. Wanneer u kiest voor een gevelrenovatie bij Benitech zal een van onze adviseurs u hier persoonlijk in ondersteunen. Ook willen wij u doorverwijzen naar ons stappenplan waarmee u duidelijk kunt zien hoe een bepaalde financiering in zijn werking gaat.

Waarom zijn kunststof kozijnen een verduurzaming?

Kunststof kozijnen van Benitech voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Wij werken met de profielen van de beste kunststof kozijnen merken. Hiernaast staat kunststof erom bekend dat het de beste isolatiewaarden voor uw woning biedt. Ook is de levensduur van kunststof kozijnen langer in vergelijking met houten kozijnen. Het vergt ook weinig onderhoud en het is productieproces verloopt zeer duurzaam.

Waarom kiezen voor Benitech?

  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Eigen kozijn productie in Nederland
  • Eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • 20 jaar service, nazorg en garantie
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage

Adviesgesprek op maat

Ontdek de mogelijkheden voor nieuwe kunststof kozijnen tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico