Kunststof kozijnen topmerken

Bij Benitech Kozijnen verkopen wij uitsluitend kunststof kozijnen topmerken van de hoogste kwaliteit.

Als specialist in Nederland op het gebied van kunststof kozijnen zien wij het als onze taak om uitsluitend perfectie aan uw woning te leveren. Door onze ervaring, kennis en kunststof kozijnen van topmerken garanderen wij perfectie van A tot Z. De kunststof kozijnen topmerken die Benitech levert zijn Veka en Schüco.

Veka kozijnen

Veka kozijnen staan bekend als zeer hoogwaardig kunststof kozijnen die worden voorzien van 24 tot 29mm HR++ glas. Daarnaast zijn Veka kozijnen super isolerend, inbraak werend, duurzaam en in vrijwel alle RAL kleuren verkrijgbaar.

Schüco kozijnen

Schüco kozijnen staan garant voor kwaliteit en vele jaren zorgeloos woonplezier. Schüco mag zich dan ook één van de marktleiders noemen op het gebied van kunststof kozijnen. Schüco kozijnen zijn onderhoudsarm en te bestellen in meerdere kleuren. Benitech is officieel dealer van zowel Veka als Schüco.

U betaalt bij ons pas na montage

Vertrouwen staat bij Benitech Kozijnen hoog in het vaandel. Wij begrijpen als geen ander dat het aanschaffen van kunststof kozijnen niet over een nacht ijs gaat. Bij Benitech betaalt u pas na de montage, hierdoor weet u zeker dat u nooit voor iets betaald wat u niet geleverd krijgt. Daarnaast bieden wij ook de optie om de kunststof kozijnen maandelijks te betalen via het Benitech Betaalplan. Middels dit plan kunt u uw hele woning al voorzien van kunststof kozijnen topmerken voor maar €49,- per maand. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Lees hier meer over de kunststof kozijnen leveranciers.

De voordelen van kunststof kozijnen topmerken

  • 20 jaar service & garantie
  • Betaling na montage
  • Maandelijks betalen mogelijk
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Inbraak werend
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Kunststof kozijnen topmerken voor uw woning?

Benitech regelt het van A tot Z! Een van onze adviseurs komt graag bij u thuis langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat om u alles te vertellen over onze kunststof kozijnen en de mogelijkheden.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico