Horren en ventilatieroosters

Benitech Kozijnen levert altijd bijpassende horren voor Veka kozijnen en u heeft altijd de mogelijkheid om te kiezen voor ventilatieroosters in uw kozijnen.

De Veka kozijn horren worden speciaal op maat gemaakt en zorgen voor een perfecte afwerking van het geheel. Zo kunt u de ramen gewoon openzetten zonder dat er ongewenste insecten uw woning binnen komen.

Horren helpen tegen insecten in uw woning

Door uw ramen te voorzien van insectenhorren zorgt u ervoor dat u geen last meer heeft van vervelende insectenbeten. Zo kunt u heerlijk genieten van een ongestoorde nachtrust en wordt u 's morgens heerlijk uitgeslapen wakker. U profiteert nu tijdelijk van gratis horren voor de draaidelen in uw kozijnen!

Horren ook geschikt voor draai-kiepramen

De voorzethorren zijn goed te gebruiken in combinatie met ramen die naar binnen kiepen of opendraaien. Deze aluminium voorzethorren zijn geschikt voor zowel kunststof als houten kozijnen en zijn leverbaar in verschillende kleuren.

Is een ventilatierooster nodig?

Het binnenklimaat van uw woning is enorm belangrijk voor uw gezondheid. Toch heeft één op de drie woningen een ongezond binnenklimaat. Dit komt door vervuiling van koken, rook (van sigaretten of de openhaard), haren van uw huisdier en bijvoorbeeld stof. Deze vervuiling moet uw woning ook weer uit kunnen. Ventilatie voorkomt ook vocht in huis, wat tot vervelende schade kan leiden. Kortom, een ventilatierooster is een belangrijk onderdeel voor een gezonde en comfortabele leefomgeving.

Ventilatierooster in een kozijn

Bij de aanschaf van nieuwe kozijnen is het belangrijk dat u dus ook rekening houdt met de ventilatie. Dit kan door middel van een ventilatierooster of door middel van draaikiepramen met ventilatiestanden. Ook is het mogelijk om een rooster in uw draaikiepraam te plaatsen. Deze mogelijkheden zorgen voor een constante toevoer van frisse lucht en afvoer van vervuilde lucht.

Bij een ventilatierooster dient u wel rekening te houden met het feit dat het rooster altijd een onderbreking is in het kozijn/in de ruit. Een vast raam of draaikiepraam zal (indien gesloten) geen tocht doorlaten. Bij ventilatieroosters zijn er echter toleranties met betrekking tot het doorlaten van lucht, ook wanneer deze gesloten is.

Waarom plaatst u een rooster in een raam?

  • Frisse lucht in huis en insecten buiten
  • Ongestoorde nachtrust
  • Verschillende kleuren
  • Anti-Pollengaas

Betaalbaar, flexibel én gemakkelijk

Al vanaf 49 euro per maand.

Wat kost een ventilatierooster of een hor?

We kunnen u op voorhand geen vaste prijzen geven voor ventilatieroosters of horren. Dit komt omdat deze prijzen afhangen van diverse factoren, zoals de grootte van het kozijn. Daarnaast zijn er verschillende roosters om uit te kiezen. Tijdens een gratis en vrijblijvende afspraak bij u thuis, vertelt een van onze adviseurs u hier graag meer over. Tijdens dit bezoek bekijkt de adviseur uw woonsituatie en bespreken jullie uw wensen. Vervolgens krijgt u van de adviseur een aanbieding op maat.

Let op: ventilatieroosters en horren zijn alleen verkrijgbaar in combinatie met onze kunststof kozijnen en worden niet los verkocht.

Tijdelijke actie; Gratis HR++ glas met bijbehorende horren

We hebben momenteel een tijdelijke actie waarbij u gratis HR++ met bijbehorende horren krijgt! Mis deze kans niet en vul vandaag nog ons contactformulier in!

Profiteer van de voordelen van horren en ventilatieroosters

Wij bieden horren en ventilatierooster aan in combinatie met de aanschaf van kunststof kozijnen. We helpen u graag bij het bekijken van de verschillende mogelijkheden. Vul ons contactformulier in, dan nemen onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Wat vinden onze klanten van ons?

Klantreviews

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Ontdek hun reviews en laat u inspireren door echte verhalen!

Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico