Horren en ventilatieroosters

Benitech Kozijnen levert altijd bijpassende horren voor Veka kozijnen en u heeft altijd de mogelijkheid om te kiezen voor ventilatieroosters in uw kozijnen.

De Veka kozijn horren worden speciaal op maat gemaakt en zorgen voor een perfecte afwerking van het geheel. Zo kunt u de ramen gewoon openzetten zonder dat er ongewenste insecten uw woning binnen komen.

Horren helpen tegen insecten in uw woning

Door uw ramen te voorzien van insectenhorren zorgt u ervoor dat u geen last meer heeft van vervelende insectenbeten. Zo kunt u heerlijk genieten van een ongestoorde nachtrust en wordt u 's morgens heerlijk uitgeslapen wakker. U profiteert nu tijdelijk van gratis horren voor de draaidelen in uw kozijnen!

Horren ook geschikt voor draai-kiepramen

De voorzethorren zijn goed te gebruiken in combinatie met ramen die naar binnen kiepen of opendraaien. Deze aluminium voorzethorren zijn geschikt voor zowel kunststof als houten kozijnen en zijn leverbaar in verschillende kleuren.

Voorkom vervuiling met roosters

Het binnenklimaat van uw woning is enorm belangrijk voor uw gezondheid, toch is er in één op de drie woningen een ongezond binnenklimaat. Dit komt door vervuiling van koken, rook (van sigaretten of de openhaard), haren van uw huisdier en bijvoorbeeld stof. Deze vervuiling moet uw woning ook weer uit kunnen. Ventilatie voorkomt ook vocht in huis, wat tot vervelende schade kan leiden. Vroeger werden woningen minder goed geïsoleerd waardoor deze vervuiling en vocht door kieren gemakkelijk het huis uit kon.

Ventilatierooster

Bij de aanschaf van nieuwe kozijnen is het belangrijk dat u dus ook rekening houdt met de ventilatie. Dit kan door middel van een ventilatierooster of door middel van draaikiepramen met ventilatiestanden. Hierdoor heeft u een constante toevoer van frisse lucht en afvoer van vervuilde lucht.

Bij een ventilatierooster dient u wel rekening te houden met het feit dat het rooster altijd een onderbreking is in het kozijn/in de ruit. Een vast raam of draaikiepraam zal (indien gesloten) geen tocht doorlaten. Bij ventilatieroosters zijn er echter toleranties met betrekking tot het doorlaten van lucht, ook wanneer deze gesloten is.

Voordelen van horren van Benitech:

  • Frisse lucht in huis en insecten buiten
  • Ongestoorde nachtrust
  • Verschillende kleuren
  • Anti-Pollengaas
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico