Horren voor kunststof kozijnen

Heeft u ook genoeg van de vervelende insecten in uw slaapkamer die u ’s nachts wakker houden? Of van de wespen die door uw openstaande ramen de woonkamer binnen komen? Horren zijn de oplossing!

Met horren voor kunststof kozijnen heeft u geen last meer van vervelende insecten en kunt weer genieten van een heerlijke nachtrust.

Onze horren zijn van topkwaliteit!

Bij Benitech Kozijnen staat kwaliteit altijd voorop. Of het nu gaat om het kozijn, de montage of de materialen voor de afwerking: wij leveren altijd de beste kwaliteit. Ook van onze horren kunt u dus verwachten dat ze van topkwaliteit zijn. Hierdoor kunt u er jarenlang van genieten zonder dat u er omkijken naar heeft.

Kunststof kozijnen inclusief horren

Als kunststof kozijnen specialist levert Benitech Kozijnen geen losse horren voor kunststof kozijnen. Bent u op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen en wilt u gelijk horren aanschaffen? Dan bent u bij ons wel aan het juiste adres!

Niet alleen onze kunststof kozijnen worden op maat gemaakt, maar ook onze horren. Of u nu horren voor kunststof kozijnen met een grote afmeting nodig heeft of voor kunststof kozijnen met een kleine afmeting: het is mogelijk! Zo kunt u elk kozijn met een raam dat open kan voorzien van horren zodat u geen last heeft van vervelende insecten. Daarnaast wilt u natuurlijk dat de horren voor kunststof kozijnen ook aansluiten bij de stijl. Ook dat is mogelijk, want u kiest zelf de kleur.

Tijdelijke actie: nu gratis HR++ glas en horren!

Als u nu kunststof kozijnen bij ons koopt, kunt u tijdelijk nog genieten van onze actie waarbij u het HR++ glas en de horren gratis ontvangt. Wees er dus snel bij en vul een contactformulier in om te kunnen profiteren!

Wij regelen de montage van uw kunststof kozijnen en horren

Wij verkopen onze kunststof kozijnen worden altijd inclusief montage. Onze VCA-gecertificeerde monteurs zullen uw kozijnen op vakkundige wijze monteren en zij zorgen ook voor een mooie en nette afwerking van uw kunststof kozijnen. Uw kozijnen worden voorzien van vensterbanken, horren en eventueel ventilatieroosters.

  • Al onze producten zijn van uitstekende kwaliteit
  • 20 jaar garantie en uitstekende service
  • Maandelijks betalen mogelijk
  • U betaalt pas ná montage

Ja, ik wil kunststof kozijnen inclusief horren!

Neem contact met ons op door te bellen of door ons contactformulier in te vullen. Wij geven u graag meer informatie en kunnen een adviesgesprek op maat met een adviseur voor u inplannen.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico