Kleurstalen

U kunt kunststof kozijnen in vele kleuren bestellen voor de buitenzijde van uw ramen (draaidelen) én de buitenzijde van uw kozijnen om de woning de sfeer en uitstraling te geven die bij uw smaak past.

Een belangrijk aspect voor de aanblik van uw woning is de kleur van uw kunststof kozijnen. Voor de binnenzijde levert Benitech altijd crème/witte gladde ramen (draaidelen) en kozijnen. Voor de buitenzijde kunt u kiezen voor glad of een houtnerf folie. Het is aan te raden om een kleur te kiezen die aansluit op de uitstraling van de gevel of de uitstraling die u wilt neerzetten.

Aan de buitenzijde kunt u een andere kleur kiezen voor de draaidelen dan voor het “vaste” kozijn. Zo creëert u een mooi contrast. De binnenzijde is altijd voorzien van crème / wit in de gladde uitvoering.

Afhankelijk van de instellingen van uw beeldscherm kunnen kleuren en structuren afwijkend worden weergegeven van de originele kleur. De veranderingen van kleuren en technische veranderingen zijn voorbehouden.

Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico