Kosten kunststof kozijnen hele huis

Als de kozijnen van uw woning aan vervanging toe zijn, kunt u kiezen voor kunststof kozijnen. Het heeft veel voordelen om uw hele huis te voorzien van kunststof kozijnen, maar wat kost dat?

De kosten van kunststof kozijnen voor het hele huis zijn op voorhand niet te voorspellen. Door te kiezen voor kunststof kozijnen kiest u voor een groot aantal voordelen en jarenlang zorgeloos woonplezier. Benitech is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het renoveren van woningen door middel van kunststof kozijnen. Hierover informeren wij u graag meer!

Kosten kunststof kozijnen voor het hele huis bij Benitech

De kosten van kunststof kozijnen voor een heel huis zijn op voorhand lastig te zeggen. Daarom werken we bij Benitech Kozijnen standaard met een ervaren adviseur. Middels een vrijblijvende afspraak bij u thuis worden uw wensen besproken en doet de adviseur een visuele inspectie. Aan de hand van het gesprek kan de adviseur een passende offerte maken voor de kosten van kunststof kozijnen voor het hele huis.

Benitech Betaalplan

Omdat wij kunststof kozijnen voor iedereen toegankelijk willen maken, hebben wij het Benitech Betaalplan ontwikkelt. Via dit betaalplan kunt u al voor een bedrag van €49,- per maand eigenaar zijn van nieuwe kunststof kozijnen. De kosten van kunststof kozijnen voor het gehele huis hoeven dus niet duur te zijn. Onze adviseurs adviseren u over betrouwbare partijen die u alles vertellen over de mogelijkheden op het gebied van maandelijks betalen. Zij toetsen samen met u de financiële haalbaarheid van uw renovatie.

Kunststof kozijnen op maat gemaakt

Naast dat onze adviseur de kosten van de kunststof kozijnen voor het hele huis berekend, worden ook uw wensen genoteerd. Onze kunststof kozijnen zijn in vele kleuren en effecten beschikbaar. Zo kunt u onder andere kiezen voor houtnerf effect. Dit effect is nauwelijks te onderscheiden van houten kozijnen. Nadat alle wensen genoteerd zijn door onze adviseur worden de kozijnen in onze eigen fabriek op maat gemaakt.

Voordelen van Benitech

  • Gratis en vrijblijvende aanbieding
  • Werken uitsluitend met VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage

Ja, ik wil de kosten voor kunststof kozijnen voor mijn hele huis weten!

Een van onze adviseurs komt graag bij u thuis langs om de kosten voor kunststof kozijnen voor uw hele huis te berekenen. Gratis, vrijblijvend en volledig op maat! Neem vandaag nog contact op. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico