Kunststof kozijnen houtnerf

Als u toe bent aan nieuwe kozijnen kunt u kiezen voor kunststof kozijnen met houtnerf. Deze kozijnen zijn bijna niet te onderscheiden van houten kozijnen en winnen de laatste jaren aan populariteit.

Kunststof kozijnen houtnerf bij Benitech

Om de houtlook van kunststof kozijnen te realiseren wordt er gebruik gemaakt van een houtnerf folie. Deze houtnerf structuur is zo goed dat deze nauwelijks te onderscheiden is van klassieke houten kozijnen. Bij Benitech Kozijnen hanteren wij een ruim assortiment van verschillende folies met houtnerven én verschillende kleuren. Zo heeft u dus genoeg keuzes van kunststof kozijnen met houtnerf. Tijdens een afspraak met een van onze adviseurs van Benitech nemen zij altijd kleurstalen mee en worden er demo kozijnen meegenomen. Zo kunt u altijd fysiek zien welk kunststof kozijn het beste bij u past.

Kunststof kozijnen houtnerf prijzen

De prijzen van kunststof kozijnen met houtnerf zijn afhankelijk van een aantal factoren. Om een prijsindicatie te kunnen geven komt er altijd een van onze adviseurs bij u thuis langs om alle wensen te bespreken en er wordt een visuele inspectie gedaan. Op basis van het gesprek kan de adviseur een vrijblijvende offerte op maat voor u maken.

Geïnteresseerd in kunststof kozijnen met houtnerf?

Als u geïnteresseerd bent in kunststof kozijnen met houtnerf kunt u gerust contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen. Onze kunststof kozijnen worden in onze eigen fabriek op maat gemaakt speciaal naar uw wensen. Ook betaalt u bij ons pas na de montage én krijgt u standaard 20 jaar garantie. Deze garantie geven wij omdat wij zo zeker zijn van onze kwaliteit dat wij gerust 10 + 10 jaar garantie durven te geven op onze kunststof producten, ook op kunststof kozijnen met houtnerf. Daarnaast biedt Benitech de mogelijkheid om maandelijks uw kunststof kozijnen met houtnerf te betalen. Dit kan al vanaf €49,- per maand. Dit bedrag is inclusief de montage en afwerking van de kunststof kozijnen met houtnerf. Tijdens het vrijblijvende gesprek kan onze adviseur u hierover meer vertellen.

Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico