Kunststof kozijnen houtnerf

Als u toe bent aan nieuwe kozijnen kunt u kiezen voor kunststof kozijnen met houtnerf. Deze kozijnen zijn bijna niet te onderscheiden van houten kozijnen en winnen de laatste jaren aan populariteit.
Kunststof kozijn met houtnerf

Kunststof kozijnen houtnerf bij Benitech

Om de houtlook van kunststof kozijnen te realiseren wordt er gebruik gemaakt van een houtnerf folie. Deze houtnerf structuur is zo goed dat deze nauwelijks te onderscheiden is van klassieke houten kozijnen. Bij Benitech Kozijnen hanteren wij een ruim assortiment van verschillende folies met houtnerven én verschillende kleuren. Zo heeft u dus genoeg keuzes van kunststof kozijnen met houtnerf. Tijdens een afspraak met een van onze adviseurs van Benitech nemen zij altijd kleurstalen mee en worden er demo kozijnen meegenomen. Zo kunt u altijd fysiek zien welk kunststof kozijn het beste bij u past.

Wat kosten kunststof kozijnen houtnerf?

De prijzen van kunststof kozijnen met houtnerf zijn afhankelijk van een aantal factoren. Om een prijsindicatie te kunnen geven komt er altijd een van onze adviseurs bij u thuis langs om alle wensen te bespreken en er wordt een visuele inspectie gedaan. Op basis van het gesprek kan de adviseur een vrijblijvende offerte op maat voor u maken.

Geïnteresseerd in kunststof kozijnen met houtnerf?

Als u geïnteresseerd bent in kunststof kozijnen met houtnerf kunt u contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Onze medewerkers zullen dan contact met u opnemen om samen een afspraak in te plannen. Na deze afspraak krijgt u van ons een aanbieding op maat.

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen houtnerf van Benitech?

  • Betalen na montage
  • 10 + 10 jaar garantie
  • Mogelijkheid tot maandelijks betalen
  • Inclusief montage en volledige afwerking

Upgrade uw woning met kunststof kozijnen houtnerf

Vul het formulier in en we nemen binnenkort contact met u op!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico