Kunststof kozijnen per maand betalen

Benitech Kozijnen biedt u de mogelijkheid om kunststof kozijnen per maand te betalen. Het maandelijks betalen van uw kunststof kozijnen kan al vanaf €49,- per maand.

Benitech Kozijnen werkt uitsluitend met A-merken als Veka en Schüco waardoor het extra aantrekkelijk is om uw kunststof kozijnen per maand te betalen. Buiten het feit dat maandelijks betalen aanlokkelijk klinkt, is een mooie bijkomstigheid ook dat het fiscaal aftrekbaar is omdat u aan ‘woningverbetering’ doet.

Benitech betaalplan

Kunststof kozijnen per maand betalen kan dus bij Benitech Kozijnen. Een groot deel van onze klanten kiest ervoor om kunststof kozijnen per maand te betalen. Het aantrekkelijke aan het Benitech betaalplan zit hem vooral in dat het goedkoper is dan leasen en het kan gemakkelijk worden gebruikt bij de voorfinanciering van een mogelijke later af te sluiten hypotheek.

Als u geïnteresseerd bent, heeft u het eerste contact moment met een van onze collega’s van het klantencontact. Zij zullen een vrijblijvende afspraak met u inplannen met een van onze adviseurs op een gewenst tijdstip. Tijdens dit adviesgesprek vertellen onze adviseurs alles over de mogelijkheden met betrekking op kunststof kozijnen en het maandelijks betalen. Tot besluit van het gesprek wordt er een speciale aanbieding op maat gegeven. Dit alles is voor u geheel kosteloos en vrijblijvend. Bekijk hier ons gehele stappenplan.

Neem gerust contact met ons op

Bent u geïnteresseerd geraakt naar de mogelijkheden wat betreft kunststof kozijnen per maand betalen of naar alle andere mogelijkheden? Onze collega’s staan voor u klaar om een vrijblijvende afspraak met u in te plannen.

Een kleine greep uit de voordelen van Benitech

  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis
  • A-merken kunststof kozijnen van Veka en Schüco
  • 20 jaar service & garantie
  • Bij ons betaalt u pas na montage
  • Maandelijks betalen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Uitstekende service
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • Méér dan 20 jaar ervaring

Ja, ik wil een gratis aanbieding op maat!

Door het invullen van ons contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Contact

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico