Kunststof deuren op maat gemaakt

Een kunststof kozijnen deur bepaald voor een groot deel het aanzicht van uw woning

Om voor u de keuze voor een kunststof deur iets gemakkelijker te maken heeft u bij Benitech keuze uit 300 verschillende soorten, kleuren en modellen. Bij ons weet u dus zeker dat u slaagt in het kopen van een nieuwe kunststof deur.

Voordelen van kunststof deuren van Benitech

Bij Benitech waarborgen we de kwaliteit van al onze kunststof producten die wij verkopen. Zo zijn al onze kunststof deuren zwaar inbraakwerend en hebben een dikte van 90 mm. Tijdens het productieproces in onze eigen fabriek worden de deuren verzwaard met een stalen frame en voorzien van hang- en sluitwerk gecertificeerd met het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Bij Benitech koopt u een kunststof deur waar een inbreker zich liever niet aan waagt. Daarnaast profiteert u natuurlijk ook van alle andere voordelen die kunststof biedt:

  • Kunststof kozijnen isoleren super goed
  • Kunststof kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk
  • U hoeft nooit meer u kozijnen te schilderen
  • Kunststof is in vergelijking met andere soorten goedkoop
  • Kunststof is zwaar inbraakwerend

Wij geven graag advies over onze kunststof deuren

Als u meer wilt weten over onze kunststof deuren kunt ons gerust bellen of het onderstaande formulier invullen. Onze afspraakplanners zullen een afspraak bij u thuis inplannen op een voor u gewenst tijdstip. Tijdens dit gesprek met onze adviseur worden alle wensen en mogelijkheden besproken. Op basis van dit gesprek kan onze adviseur een offerte op maat maken.

Voor meer inspiratie voor uw kunststof deur kunt u naar de reeds geplaatste kunststof deuren kijken in onze galerij. Door heel Nederland zijn inmiddels deuren van Benitech te vinden.

Hele woning al klaar vanaf €49,- per maand

Wilt u naast een nieuwe kunststof kozijnen deur ook uw gehele woning renoveren? Middels een klein bedrag per maand kunt u al eigenaar zijn van nieuwe kunststof kozijnen en deuren. Dit kan via ons Benitech betaalplan.

Ontdek onze op maat gemaakte kunststof deuren!

Laat uw woning stralen met kunststof kozijnen en een nieuwe kunststof deur van Benitech! Met meer dan 300 verschillende soorten, kleuren en modellen vindt u bij ons gegarandeerd de perfecte deur. Vul het formulier in voor persoonlijk advies op maat!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico