Kunststof kozijnen termijnen betalen

Middels het Benitech betaalplan heeft u de mogelijkheid om kunststof kozijnen in termijnen te betalen. Hierdoor hoeft het bekostigen van kunststof kozijnen en/of deuren niet duur te zijn.

Op basis van een stappenplan nemen wij stap voor stap met u door wat de mogelijkheden zijn voor kunststof kozijnen in termijnen betalen.

Kunststof kozijnen in termijnen betalen via het Benitech betaalplan

Middels het Benitech betaalplan bent u al eigenaar van kunststof kozijnen en deuren voor maar €49,- per maand. Dit bedrag is inclusief montage en volledige afwerking. Onze VCA-gecertificeerde monteurs werken zowel binnen als buiten alles volledig af.

Mocht u geïnteresseerd zijn in kunststof kozijnen in termijnen betalen kun u gerust contact met ons opnemen. Onze collega’s van het klant contact center zullen een afspraak met u inplannen met een van onze adviseurs. Zij adviseren u over betrouwbare partijen die u alles kunnen vertellen over de mogelijkheden op het gebied van maandelijks betalen.

Vanwege de vele factoren die invloed hebben op de prijs, is het voor ons niet mogelijk om telefonisch een directe prijs te geven. Vandaar dat er altijd een vrijblijvende afspraak wordt ingepland met een van onze adviseurs. Zij kunnen een visuele inspectie bij u thuis doen en de wensen van u noteren om zo een passende aanbieding op maat te geven zonder verrassingen achteraf.

Voordelen Benitech:

  • Gratis en vrijblijvende aanbieding op maat
  • Wij werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Wij werken uitsluitend met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Betaling in termijnen mogelijk
  • Bij ons betaalt u pas na montage

Wilt u ook kunststof kozijnen in termijnen betalen?

Neem dan gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico