Kunststof kozijnen bestellen online

Wanneer uw woning toe is aan vervanging van uw kozijnen bent u bij Benitech aan het juiste adres. Echter is het bij ons niet mogelijk om kunststof kozijnen te bestellen online.

Bij online bestellingen komt het vaker voor dat bij aflevering de maten niet kloppen. Of kan het zijn dat de kozijnen in het echt anders ogen bij uw woning. Bij Benitech wordt u voorzien van een totaaloplossing. Dit doen wij om teleurstellingen te voorkomen. Vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering regelen wij alles voor u. Zodat u zorgeloos kunt gaan genieten van uw kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen online bestellen bij Benitech

Aangezien het inmeten van kozijnen een lastige klus is, komen wij graag bij uw thuis. Zo kan u een advies op maat worden geboden en laat u het inmeten over aan een professional. Wij raden daarom ook af om zelf uw kozijnen in te meten. Dit is een zeer accurate klus waarbij veel fouten gemaakt kunnen worden. Bij de aanschaf van kozijnen kunt u altijd het best een organisatie raadplegen die dat voor u doet. Bij ons bezoek kunt u direct verschillende kleuren bekijken, zodat u een weloverwogen keus maakt. Bij Benitech maken wij gebruik van ons stappenplan. Elke klant doorloopt hetzelfde stappenplan wat zal resulteren in een zorgeloos traject.

Meer weten?

Stappenplan kozijnen kopen

Wij verzorgen het hele traject voor u, van A tot Z. Benieuwd naar de stappen? We hebben alle stappen op een rijtje gezet; van het adviesgesprek tot de betaling na montage.

Gevel met groot kunststof kozijn en veel ramen - Volg ons stappenplan voor het kopen van kunststof kozijnen

Waarom kiezen voor Benitech kozijnen?

Wanneer u uw kunststof kozijnen afneemt bij Benitech wordt u meegenomen in een zorgeloos traject. Wij voorzien onze afnemers van alle mogelijke gemakken. Wij komen graag bij uw thuis voor een gratis en vrijblijvende offerte. Hierna worden uw kozijnen door een professional ingemeten. Bij de montage demonteren wij eerst uw oude kozijnen en plaatsen wij direct uw nieuwe kunststof kozijnen. Hierna voeren wij een controle uit en ruimen ook alle materialen weer op. Bij ons betaalt u altijd pas na montage, wat voor u een extra zekerheid is. Ook is het betalen van uw nieuwe kunststof kozijnen in termijnen mogelijk. Omdat wij uitsluitend werken met de A-merken Veka en Schüco bieden wij u altijd 20 jaar service en garantie. Dit doen wij omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit en wij hier vierkant achterstaan.

Voordelen Benitech:

  • Wij werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • 20 jaar service & garantie
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++glas en bijpassende horren
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Kunststof kozijnen zorgeloos bestellen bij Benitech

Met gratis advies, professionele metingen en flexibele betaalopties maken we het bestellen van kozijnen persoonlijk én eenvoudig. Vul ons contactformulier in en laat ons u helpen bij het realiseren van uw kozijndromen!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico