Kunststof kozijnen dakkapel

Wilt u kunststof kozijnen in uw dakkapel? Kies dan voor een dakkapelrenovatie en voorzie uw huidige dakkapel van kunststof kozijnen. Zo geniet u zonder dat u daar onnodig veel geld aan kwijt bent.

Waarom kunststof kozijnen in dakkapel?

Kunststof kozijnen zijn allereerst een stuk onderhoudsvriendelijker dan kozijnen van bijvoorbeeld hout of aluminium. Dit is ideaal omdat u voor een dakkapel natuurlijk zo min mogelijk onderhoud wilt hebben. Door de plek van de dakkapel is het namelijk vaak lastig en kan het zelfs gevaarlijk zijn om het onderhoud aan uw dakkapel uit te voeren. Daarnaast is het ook nog eens goedkoper doordat u geen materiaal hoeft aan te schaffen voor het onderhoud.

Daarnaast hebben kunststof kozijnen een lange levensduur waardoor u lange tijd kunt genieten van uw dakkapel zonder dat u ernaar hoeft om te kijken. Kunststof kozijnen gaan tot wel 70 jaar mee. Dat betekent eenmalig een dakkapelrenovatie en daarna bent u voor altijd klaar!

Een ander belangrijk voordeel is de uitstekende isolatiewaarde waarover kunststof kozijnen beschikken. Hierdoor kunt u voordelig genieten van een warm huis. U zult namelijk een enorm verschil merken in uw energiekosten!

Waarom kiezen voor een dakkapelrenovatie?

Als u kiest voor kunststof kozijnen in uw dakkapel kunt u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een hele nieuwe dakkapel aan te schaffen. Het heeft echter veel voordelen om uw bestaande dakkapel te renoveren in plaats van te vervangen.

  • Renovatie is aanzienlijk goedkoper dan een gehele nieuwe dakkapel.
  • In het algemeen is er geen vergunning nodig voor de renovatie. Dit is wel het geval als u kiest voor een volledig nieuwe dakkapel.
  • De kwaliteit is net zo goed als bij een volledig nieuwe dakkapel. De gehele dakkapel wordt namelijk gewoon vervangen, alleen de bestaande dragende constructie met balken zal hergebruikt worden.

Dakkapelrenovatie door Benitech Kozijnen

Als u ook minstens twee andere elementen in de gevel van uw woning renoveert, voeren we graag uw dakkapelrenovatie uit.

  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat
  • Veka en Schüco kunststof kozijnen van de beste kwaliteit
  • Montage door onze eigen VCA gecertificeerde monteurs
  • We werken zonder aanbetaling
  • U ontvangt 20 jaar garantie!
  • Het is mogelijk om in maandelijkse termijnen te betalen

Ja, ik wil ook kunststof kozijnen in mijn dakkapel!

In combinatie met kunststof kozijnen in de stenen gevel renoveren we ook graag uw dakkapel met kunststof. Wij geven u graag verdere informatie en kunnen een gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen met een van onze adviseurs bij u thuis. Neem gerust contact met ons op.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico