Kunststof kozijnen deur

De deur is het eerste wat de meeste mensen vaak zien van een woning. Oftewel het visitekaartje van het huis.

Wanneer u de voordeur van uw woning wilt gaan vervangen zijn de looks en het materiaal van groot belang. Daarom informeren wij u graag over ons aanbod van kunststof kozijnen en deuren.

Kunststof deuren bij Benitech

Wanneer u bij Benitech kunststof deuren en kozijnen bestelt kunt u uitgaan van de beste merken. Wij werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco. Wanneer u kiest voor een nieuwe kunststof deur kunt u direct genieten van alle bijkomende voordelen. De veiligheid en de isolatie van een voordeur is waar voor veel mensen de focus ligt. Hiernaast informeren wij u graag over het onderhoud en de levensduur van onze kunststofproducten.

Om te beginnen de veiligheid. De veiligheid van onze kunststofproducten wordt gewaarborgd volgens de officiële keurmerken. De PKVW- en het SKG-keurmerk. Deze keurmerken staan voor de inbraakveiligheid en controleren of de producten wel voldoende inbraak werend zijn. Dit is voor u natuurlijk van groot belang. Zo kunt u met een gerust hart uw woning achterlaten wanneer u met vakantie gaat bijvoorbeeld. Lees hier meer over de bovengenoemde keurmerken!

Hiernaast is de isolatie een belangrijke factor wanneer u uw woning gaat voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en een deur. Wij kunnen u met zekerheid zeggen dat onze kunststof deuren met HR++ glas een uitstekende isolatie biedt. Door middel van deze vernieuwing kunt u tot wel 30% per maand besparen op uw energiekosten. Ook bieden deze hoge isolatiewaarden van onze producten in de zomer voordeel aan uw wooncomfort. Deze zijn zeer geluidswerend waardoor u geen hinder aan geluiden van buitenaf ervaart.

Het onderhoud aan kunststofproducten is nihil. Kunststofproducten hoeven in tegenstelling tot houten kozijnen niet elke 2 tot 3 jaar geschilderd te worden. Hierbij is het al voldoende wanneer de kunststof panelen elk halfjaar eens worden schoongemaakt van de buitenkant. Hieruit valt te concluderen dat kunststof kozijnen zeer onderhoudsvrije producten zijn. Ook beschikken kunststof kozijnen en deuren over een uitstekende levensduur. Gemiddeld gaan kunststofproducten tot wel 70 jaar mee. Klik hier voor meer informatie over kunststof kozijnen.

Prijs indicatie kunststof voor- en tuindeuren

Om hier op voorhand een indicatie over te geven is zeer lastig. Dit hangt namelijk af van een aantal factoren. Bij Benitech kunt een gratis en vrijblijvend en advies op maat ontvangen. Op deze manier willen wij u graag een reëel aanbod doen waardoor u een juiste indicatie op maat van ons krijgt. Er komt altijd een van onze adviseurs bij uw thuis zodat alle wensen en behoeftes goed kunnen worden geïnventariseerd. Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk ons stappenplan!

Waarom kunststof kozijnen en deuren bij Benitech?

Neem contact met mij op!

Door middel van het invullen van ons contactformulier zullen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met u opnemen.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico