Kunststof kozijnen Schüco

Het Duitse A-merk Schüco staat voor degelijkheid en top kwaliteit!

Kunststof kozijnen van Schüco behoren tot de A-klasse kozijnen, deze kozijnen staan voor voortdurende innovatie in combinatie met een uitstekend ontwerp. Is uw woning toe aan een upgrade? Dan is de keus voor Schüco de juiste! Hiernaast biedt Benitech ook Veka kozijnen aan! Ook deze zijn een uitstekende keus wanneer u voor A-kwaliteit gaat.

De nieuwste serie Schüco kunststof kozijnen

De Schüco livIng Variant is de nieuwste serie van het Schüco aanbod, verkrijgbaar bij Benitech. Dit nieuwe Schüco profiel biedt nu nog meer voordelen! Optimale isolatie, duurzame eigenschappen en het strakke ontwerp zorgen voor de optimale combinatie. Hiervan zijn vele kleuren leverbaar, zodat uw perfecte kleur er altijd tussen zit!

Bespaar kosten met de kunststof kozijnen van Schüco

Door de nieuwe profielen van Schüco kunt u tot wel 30% op jaarbasis besparen op uw energiekosten! Naast deze investering zijn de kunststof kozijnen van Schüco ontzettend duurzaam. Ze zijn veel milieuvriendelijker aangezien ze goed zijn te recyclen, dit in vergelijking met houten kozijnen die dat niet zijn. Hiernaast zijn kunststof kozijnen zeer onderhoudsarm. Het om de 2 tot 3 jaar moeten schilderen is met kunststof kozijnen ook verleden tijd!

Kunststof kozijnen van Schüco bij Benitech

Benitech is de specialist in het renoveren van uw deuren, kozijnen, schuifpuien en/of openslaande deuren. Benitech maakt gebruik van zijn eigen vakmensen en zo voorzien wij dagelijks onze klanten van nieuwe ramen, deuren en kozijnen. Benieuwd of we ook bieden wat u zoekt? Middels een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze adviseurs kijken we naar de mogelijkheden. Bij Benitech betaalt u pas na montage en hierdoor loopt u geen onnodige risico’s. Ook is het financieren van kozijnen bij Benitech mogelijk, hiervoor verwijzen we u graag naar ons betaalplan.

Alle voordelen voor u op een rijtje!

  • Schüco is een top A-merk van Duitse kwaliteit
  • Besparen op uw energiekosten
  • Kunststof kozijnen zijn zeer duurzaam
  • Kunststof kozijnen zijn zeer onderhoudsarm
  • Maandelijks betalen mogelijk
  • 20 jaar garantie

Geïnteresseerd in Schüco kozijnen?

Door het invullen van ons contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Contact

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico