Kunststof kozijnen deuren

Een kunststof kozijnen deur is een groot onderdeel van het vooraanzicht van uw woning. Dit geeft aan dat de keuze van een deur van groot belang is.

Bij Benitech heeft u de keus uit een ruimaanbod van kleuren, soorten en modellen. Door middel van de expertise van een van onze adviseurs weet u zeker dat u bij ons altijd slaagt!

Kunststof kozijnen deuren bij Benitech

Bij Benitech werken wij uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco. Zo kunnen wij u garanderen dat al onze kunststofproducten van hoogwaardige kwaliteit zijn. Al onze kunststof kozijnen deuren zijn zeer inbraak werend en hebben een dikte van 90mm. De kunststof deuren van Benitech zijn voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit zijn deuren waar een inbreker zich liever niet aan waagt. Naast alle veiligheidsvoorwaarden biedt kunststof nog veel meer voordelen.

Isolatie

De kunststof materialen bieden de beste isolatiewaarden. Bij ons zijn de kunststof kozijnen deuren verkrijgbaar met HR++ glas waarmee uw wooncomfort er flink op vooruit gaat. Ook zult u hier maandelijks ontzettend veel op energiekosten besparen. Dit verschil kan bij aanschaf van kunststof kozijnen tot wel 30% in uw voordeel zijn. Deze hoge isolatiewaarden zijn niet alleen voordelig in de winter. Ook in de zomer zult u hier profijt van hebben. Zo blijft de warmte langer buiten en zult u minder geluidshinder van buitenaf ervaren. Lees hier meer over de isolatiewaarden!

Onderhoud en levensduur

Kunststof is zeer onderhoudsarm. Hierbij volstaat het onderhoud al wanneer er een halfjaarlijkse schoonmaakbeurt plaatsvindt. Hierbij is het vooral zaak om de aanslag van buitenaf van uw kozijnen te verwijderen. Bij houten kozijnen is het noodzaak dat er om de 2 tot 3 jaar een onderhoudsbeurt plaatsvindt. Dit is bij kunststof kozijnen niet nodig en hierdoor zult u veel op uw kosten besparen. Verder gaan kunststof kozijnen ontzettend lang mee, de gemiddelde levensduur ligt tussen de 50 tot 70 jaar.

Duurzaamheid en veiligheid

Kunststof is zeer duurzaam materiaal. Dat komt mede door het duurzame productieproces. Ook is het recyclen van kunststof zeer gemakkelijk. Het valt goed te hergebruiken voor nieuwe kunststof kozijnen. De veiligheid van kunststof kozijnen is uitstekend. Onze kozijnen zijn allemaal uitgerust met een stalen frame wat voor extra stevigheid zorgt. Ons hang en sluitwerk is allemaal voorzien van twee sterren veiligheid gecertificeerd door de SKG. De Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Lees hier meer over de veiligheid van onze kunststof kozijnen.

Waarom kiezen voor Benitech?

  • De kunststof gevelrenovatie specialist van Nederland
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • 20 jaar garantie, service en nazorg
  • Montage door VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Financiering van de kozijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • U betaalt pas na montage, zo loopt u geen onnodig financieel risico

Kunststof kozijnen deuren kopen?

Vul ons contactformulier in voor meer informatie en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico