Kunststof kozijnen dubbel glas

Wanneer u nieuwe kunststof kozijnen aanschaft moet u ook nadenken over de keus van uw glas. Op dit moment zijn veel huizen voorzien van dubbel glas, oftewel HR++.
kunststof kozijnen dubbel glas

Kunststof kozijnen dubbel glas?

HR-glas staat voor hoogrendementsglas en zoals de naam al doet vermoeden is dit van hoge kwaliteit. Benitech kozijnen is gespecialiseerd in kunststof kozijnen met dubbel glas.

HR-glas is verkrijgbaar in drie soorten. HR+ glas, HR++ glas en HR+++ glas.

  • HR+ glas bevat een dubbele beglazing voorzien van een coating en de ruimte tussen de glazen is gevuld met lucht.
  • HR++ glas is ook voorzien van een dubbele beglazing inclusief coating, echter zijn hier de ruimtes tussen de glazen gevuld met edelgas.
  • HR+++ glas is voorzien van een driedubbele beglazing met coating waar ook de ruimtes tussen de glazen zijn gevuld met edelgas.

Door middel van de coating en het edelgas is HR-glas beter instaat om te isoleren dan normaal glas.

Waarom kunststof kozijnen met dubbel glas?

Bij BENITECH voorzien wij graag uw kunststof kozijnen met HR++ glas. Wij zijn ervan overtuigd dat door middel van de overeenkomende isolatiewaarde van onze kunststof kozijnen en het HR++ u het best voor uw geld krijgt. Deze voordelen brengt het met zich mee:

Waardevermeerdering van uw woning: Bij het aanschaffen van kunststof kozijnen en HR++ glas krijgt het energielabel van uw huis een betere beoordeling. Ook wordt ernaar gekeken of uw huis is voorzien van kunststof kozijnen. De lange levensduur en het onderhoudsvrije bestaan dragen beide bij aan de waardevermeerdering van uw huis. Betaal uw kozijnen per maand via het BENITECH Betaalplan.

Verhoging van het wooncomfort: Door middel van de uitstekede isolatiewaarden gaat uw wooncomfort er ook aanzienlijk op vooruit. Niet alleen in de winter zijn deze waarden van groot belang, ook in de zomer zorgt het ervoor dat de warmte langer binnen blijft. Hiernaast zorgt de isolatie ook voor minder geluidshinder van buitenaf.

De veiligheid van uw woning wordt ook verbetert. Al onze kunststof kozijnen zijn voorzien van de keurmerken SKG en PKWV. Dit draagt bij aan de inbraakwerendheid van uw woning. Ook zijn onze kunststof kozijnen voorzien van een stalen frame dit zorgt voor extra stabiliteit in de woning.

De kosten van kunststof kozijnen met dubbel glas

Omdat het prijskaartje sterk afhankelijk is van uw wensen en behoeften is het maken van een reële schatting onmogelijk. Bij Benitech komt altijd een van onze adviseurs bij u langs om alle opties met u door te nemen. Hierdoor maakt u een weloverwogen beslissing.

Kozijnen per maand betalen: flexibiliteit in betalen!

BENITECH Betaalplan

Zoekt u flexibele betaalopties voor uw nieuwe kozijnen? Kies voor betalen per maand! Al vanaf 49 euro per maand.

Sfeerbeeld vrouw in keuken met kunststof kozijn

Tijdelijke actie: nu gratis HR++ glas en horren!

Benitech Kozijnen biedt u de totaaloplossing voor ramen, deuren en kozijnen. We werken met kwalitatief hoogwaardige kozijnen van de merken Veka en Schüco welke standaard worden voorzien van 24 tot 29 mm HR++ (dubbel gelaagd) glas.

Als u nu een afspraak maakt met Benitech Kozijnen voor nieuwe kunststof kozijnen, ontvangt u gratis HR++ glas en horren bij uw bestelling!

Waarom kiezen voor BENITECH?

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.

Direct contact? Bel ons 0886001357

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Wat vinden onze klanten van ons?

Klantreviews

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Ontdek hun reviews en laat u inspireren door echte verhalen!

Overzicht reviewscore Benitech Kozijnen en 2 reviews uit juli 2024
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico