Kunststof kozijnen en deuren

Bij Benitech Kozijnen zien we vaak dat wanneer mensen een woningrenovatie willen doen, zij naast het vervangen van kunststof kozijnen ook gelijk de deuren willen vervangen.

Benitech is al meer dan 20 jaar succesvol in het maken en monteren van kunststof kozijnen en deuren. Naast een ruime keuze in kunststof kozijnen hebben wij ook voor kunststof deuren keuze uit meer dan 300 verschillende soorten, kleuren en modellen. Daarnaast worden onze kunststof kozijnen en deuren op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Door middel van onze jarenlange ervaring informeren wij u hier graag nader over!

Benitech Betaalplan

Middels het Benitech Betaalplan kunt u uw kunststof kozijnen en deuren al financieren voor een klein bedrag per maand. Voor €49,- per maand bent u al eigenaar van nieuwe kunststof kozijnen en deuren. Dit bedrag is inclusief de montage en volledige afwerking. Tijdens het vrijblijvende gesprek met een van onze adviseurs geven wij graag advies over betrouwbare partijen die u alles kunnen vertellen op het gebied van maandelijks betalen.

Kunststof kozijnen en deuren van de beste merken

Met Veka kozijnen geniet u van alle voordelen die het te bieden heeft. Veka kozijnen zijn zeer isolerend, inbraakwerend, duurzaam en in vele kleuren leverbaar. Met Veka bent u verzekerd van jarenlang en zorgeloos woonplezier.

Schüco is misschien wel het bekendste merk in de kunststof kozijnen branche. Als u kunststof kozijnen zoekt waar u weinig tot geen onderhoud aan hebt dan passen de kunststof kozijnen en deuren van Schüco perfect bij u en uw woning.

Voordelen Benitech:

  • Gratis en vrijblijvende aanbieding op maat
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Werken uitsluitend met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • 20 jaar service, garantie en nazorg
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage

Op zoek naar topkwaliteit kunststof kozijnen en deuren?

We komen graag bij u thuis langs om u alles te vertellen over onze kunststof kozijnen en deuren. Na afloop ontvangt u een aanbieding op maat.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico