Kunststof kozijnen gespreid betalen

Als u toe bent aan nieuwe kunststof kozijnen is gespreid betalen ook een optie. De eenmalige investering in kunststof kozijnen is geen kleine waardoor gespreid betalen soms uitkomst kan bieden.

Als uw kozijnen aan vervanging toe zijn kunt u uw kunststof kozijnen gespreid betalen bij Benitech middels het Benitech Betaalplan dat wij hebben ontwikkeld. Hierbij is onze insteek het toegankelijk maken voor iedere woningeigenaar om de woning te verduurzamen. Zo betaalt u gemakkelijk in termijnen uw complete woningrenovatie af.

Kunststof kozijnen gespreid betalen bij Benitech

Middels het Benitech Betaalplan kunt u al eigenaar zijn van nieuwe kunststof kozijnen en/of deuren voor maar €49,- per maand. Dit maandelijkse bedrag is inclusief montage en kunststof kozijnen afwerken door onze VCA-gecertificeerde monteurs. Dit is dus een totaalprijs voor uw woningrenovatie!

Advies over kunststof kozijnen gespreid betalen

Uw kunststof kozijnen gespreid betalen doet u middels ons Benitech Betaalplan. Om u te adviseren over de mogelijkheden van gespreid betalen maken we bij Benitech graag een afspraak bij u thuis. Op basis van ons eigen stappenplan nemen wij stap voor stap de mogelijkheden met u door.

Voordelen van Benitech kozijnen

  • Gratis en vrijblijvende offerte op maat
  • Officiële dealer van de A-merken Veka en Schüco
  • Werken met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage

Geïnteresseerd in kunststof kozijnen gespreid betalen?

Neem middels onderstaande formulier gerust contact met ons op als u geïnteresseerd bent in kunststof kozijnen gespreid betalen. Een van onze collega’s op het klantcontact center zullen contact met u opnemen om een vrijblijvende afspraak in te plannen met een van onze adviseurs.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico