Kunststof kozijnen afwerken

Zijn uw huidige kozijnen momenteel aan vervanging toe? Staat u op het punt om nieuwe kozijnen aan te schaffen? Hiervoor helpt Benitech u in beide gevallen graag verder.

Benitech is al ruim 20 jaar de kunststof gevelrenovatie specialist van Nederland. Door middel van onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij uw woning het best voorzien van een duurzame totaaloplossing door middel van kunststof kozijnen. Met behulp van onze kennis willen wij u graag nader infomeren over het afwerken van de kunststof kozijnen.

Wanneer u ervoor kiest om kunststof kozijnen aan te schaffen via Benitech kiest u voor kunststof kozijnen met een nette afwerking. Naast dat u bij ons tijdelijk gratis HR++glas en bijpassende horren ontvangt, worden uw kunststof kozijnen op de best mogelijke manier afgewerkt

Algemene afwerking

De kunststof kozijnen compleet afwerken is voor Benitech standaard. Bij Benitech worden uw kunststof kozijnen altijd voorzien van vensterbanken en bijpassende horren voor uw kunststof kozijnen. Naast dat de afwerking er optisch mooi uit moet zien, is ook de veiligheid belangrijk. Daarom worden al onze producten voorzien van slotjes op de ramen. Hiernaast is het ook mogelijk om uw kunststof kozijnen af te werken met bijpassende roosters.

Binnen- en buitenkantafwerking

Bij de afwerking aan de binnen- en buitenkant wordt er bij Benitech gebruik gemaakt van onder andere kunststof lijsten. Deze lijsten zorgen voor een optimale afwerking aan de binnenkant. Aan de buitenkant van uw kunststof kozijnen wordt er gebruik gemaakt van een rubberen waterkering. Deze waterkering zorgt ervoor dat er geen water in de bouwkundige aansluiting kan komen. Hiernaast plaatst Benitech de kunststof kozijnen (indien mogelijk) op kunststof stelkozijnen. Door middel van deze werkwijze worden de meeste geluiden, tocht en kou van buitenaf tegen gehouden.

Waarom kiezen voor Benitech?

Benitech is al ruim 20 jaar de kunststof gevelrenovatie specialist van Nederland. Wij werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco. Wij beschikken over een eigen kozijnproductie in Nederland. Hiernaast worden al onze producten gemonteerd door onze VCA-gecertificeerde vakmensen. Door middel van bovenstaande aspecten kunnen wij u gerust 20 jaar service, nazorg en garantie geven op onze gemonteerde materialen. Ook is het betalen in termijnen bij ons mogelijk en bij ons betaalt u altijd pas na montage. Zo loopt u geen onnodig financieel risico. Lees hier meer over ons!

Kunststof kozijnen inclusief afwerking

Wij regelen uw kunststof kozijnen renovatie van A tot Z; van advies tot montage tot afwerking. Neem nu contact op en ontvang een aanbieding op maat.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico