Afwerking kunststof kozijnen buitenkant

Wilt u uw huis verduurzamen door middel van kunststof kozijnen? Dan speelt de afwerking van de kunststof kozijnen aan de buitenkant een belangrijke rol.

Wanneer u kiest voor Benitech kiest u uitsluitend voor de beste A-merken. Door onze ruim 20 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat uw kunststof kozijnen op de beste manier worden afgewerkt. Wij zijn zo zeker van onze kwaliteit dat wij gerust 20 jaar service, nazorg en garantie geven op onze gemonteerde kunststof kozijnen.

De afwerking van kunststof kozijnen

Bij Benitech worden de geleverde kunststof kozijnen altijd compleet afgewerkt. Dit houdt in dat uw kozijnen worden voorzien van een vensterbank en bijpassende horen. Profiteer nu van de tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren. Hiernaast zullen er ook slotjes en eventueel roosters worden geplaatst op uw kunststof kozijnen.

Afwerking aan de buitenkant

De kunststof kozijnen afwerken vanaf buiten wordt gedaan door middel van het gebruik van de best mogelijke materialen. Hierdoor bent u verzekerd dat onze kunststof kozijnen van de meest hoogwaardige kwaliteit zijn.

Voor de perfecte afwerking van uw kunststof kozijnen aan de buitenkant wordt er gebruik gemaakt van een rubberen waterkering. Deze waterkering zorgt ervoor dat er geen water in de bouwkundige aansluiting komt. Hiernaast worden de kunststof kozijnen indien mogelijk bij Benitech altijd op een kunststof stelkozijn geplaatst. Het voordeel van deze montagewijze is dat het hierdoor niet door weersinvloeden van buitenaf kan worden aangetast.

Waarom kiezen voor Benitech?

Wanneer u kiest voor Benitech kiest u voor een totaaloplossing. Wij zijn al ruim 20 jaar de kunststof gevelrenovatie specialist van Nederland. Door middel van onze expertise en ervaring kunnen wij u het best mogelijke bieden.

  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Persoonlijke benadering, we komen graag bij u thuis
  • Eigen kozijnproductie in Nederland
  • Eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • 20 jaar service, nazorg en garantie
  • Betaling in termijnen mogelijk door het Benitech Betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage

Kunststof kozijnen inclusief montage en afwerking

Ontdek onze totaaloplossing voor kunststof kozijnen, inclusief professionele montage en deskundige afwerking. Vul ons contactformulier in en ontvang een aanbieding op maat.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico