Afwerking binnenkant kunststof kozijnen

Bent u nieuwsgierig naar de afwerking aan de binnenkant van uw kunststof kozijnen? Wanneer u uw nieuwe kunststof kozijnen bij ons besteld worden deze compleet afgewerkt aan de binnen- en buitenzijde.

De afwerking aan de binnenkant van uw kunststof kozijnen is natuurlijk zeer belangrijk voor u. Het speelt een grote rol van de uitstraling van uw kunststof kozijnen. Niets is vervelender dan nieuwe nette kunststof kozijnen waarbij de afwerking niet mooi is.

Bij Benitech werken wij al onze producten af, zodat u geen hinder ondervindt aan de slechte afwerking. Bij ons krijgt u altijd de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende afwerklijsten en of sierlijsten zodat de afwerking helemaal naar uw wens is. Wanneer een van onze adviseurs bij uw op bezoek is, kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen. Op deze manier kunt u een weloverwogen keus maken.

Let wel op! Niet elke aanbieder voorziet uw kozijnen van de juiste afwerking. Wanneer u te veel prijstechnisch hierna gaat kijken kunt u te maken krijgen met aanbieder die dit niet voor u realiseert. Bij Benitech worden de kunststof kozijnen altijd compleet afgewerkt. Dit houdt in dat uw kunststof kozijnen worden geplaatst voorzien van een vensterbank en bijpassende horren. Hiernaast zullen er ook slotjes worden gemonteerd en eventueel ook roosters. Lees hier meer over onze tijdelijke actie: Gratis HR++glas en bijpassende horren!

Verdere informatie over de afwerking

Om u op deze manier te voorzien van een passende uitleg is niet geschikt. Dit sluit ook niet aan op onze werkwijze. Wij willen u graag voorzien van een passend advies op maat. Daarom sturen wij graag een van onze adviseurs langs voor een gratis en vrijblijvende offerte.

De voordelen van Benitech

  • Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • 20 jaar service en garantie
  • Onze vakmensen zijn VCA-gecertificeerd
  • Eigen productie in Nederland
  • Kunststof kozijnen betalen in termijnen mogelijk met het Benitech Betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico