Kunststof kozijnen huren

Het financieren van uw kunststof kozijnen is bij Benitech mogelijk. Echter alleen het huren van kunststof kozijnen is bij Benitech niet mogelijk.

Door middel van het Benitech betaalplan zijn kunststof kozijnen gemakkelijk te financieren. Het is al mogelijk om vanaf een laag bedrag per maand uw kunststof kozijnen te financieren. Dit bedrag is inclusief montage, volledige afwerking en service. Hiernaast worden uw kunststof kozijnen zowel binnen als buiten volledig afgewerkt. Een van onze adviseurs komt altijd bij u langs om alle opties met u door te nemen. Zo krijgt u een passende aanbieding op maat en krijgt u ondersteuning in het vinden van een betrouwbare partner om uw kozijnen te financieren. Bekijk hier het Benitech stappenplan.

Financieren via het Benitech betaalplan

Wanneer u kiest voor een financiering via het Benitech betaalplan, kiest u voor een laag termijnbedrag per maand. Door middel van het Benitech betaalplan kunt u uw woning renoveren vanaf €49 per maand. Het is goedkoper dan leasen en het kan gemakkelijk worden gebruikt bij de financiering van een eventueel later af te sluiten hypotheek. Bij het Benitech betaalplan is het mogelijk om boetevrij versneld af te lossen.

Overige betalingsmanieren

Het is ook mogelijk om uw kunststof kozijnen te financieren door middel van de twee onderstaande opties.

Contant: Het contant betalen van uw woningrenovatie. Het direct betalen van de gehele som is natuurlijk mogelijk bij Benitech. Bij ons betaalt u pas na montage. Zo loopt u geen onnodig financieel risico.

Tweede hypotheek: Het afsluiten van een tweede hypotheek voor uw kunststof kozijnen is mogelijk. Hiernaast zijn er nog tal van mogelijkheden om uw huidige hypotheek aan te passen zodat de kunststof kozijnen gefinancierd kunnen worden.

Tijdelijke actie!

Bij Benitech profiteert u nu tijdelijk van: Gratis HR++glas en bijpassende horren bij afname van kunststof kozijnen. Het HR++ glas zorgt voor de beste isolatie kwaliteit. En met de bijpassende horren geniet u van een juiste afwerking en zult u geen hinder ondervinden aan insecten in uw woning.

Waarom kiezen voor Benitech?

  • Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++glas en bijpassende horren
  • 20 jaar service, nazorg en garantie
  • Onze vakmensen zijn VCA-gecertificeerd
  • Eigen kozijn productie in Nederland
  • Betaling in termijnen door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage

Kunststof kozijnen kopen met het Benitech Betaalplan

Neem contact op voor meer informatie, het plannen van een adviesgesprek en voor het ontvangen van een aanbieding op maat.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico