Kunststof kozijnen jaren 30 woning

Wanneer u in een jaren 30 woning woont is de kans groot dat deze kozijnen al eens zijn vervangen, of hoognodig aan vervanging toe zijn.

Bij een woning als deze is de keus voor een nieuw kozijn vaak lastig, omdat de stijl van het huis niet verloren mag gaan.

Uitstraling van een jaren 30 woning

De uitstraling waarover een jaren 30 woning beschikt is identiek. Het is een uitstraling die bij veel mensen geliefd is, deze woningen zijn doorsnee vaak voorzien van openslaande deuren, serres en erkers. Daardoor krijgen deze praktisch ingerichte huizen veel lichtinval wat voor veel ruimtelijkheid zorgt. Ook is het vele houtgebruik in deze woningen een belangrijk kenmerk.

Kunststof kozijnen jaren 30-stijl

Een jaren 30 woning is kenmerkend door het vele gebruik van hout. Wanneer u op het punt staat om nieuwe kozijnen aan te schaffen, zult u eerst houten kozijnen overwegen, aangezien deze het best op de huidige stijl van de woning aansluiten. Tegenwoordig zijn de kunststof kozijnen zo goed ontwikkeld dat deze niet zijn te onderscheiden van houten kozijnen, dit wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe houtlook kozijnen van kunststof.

Deze kunststof kozijnen met houtlook zijn voorzien van een houtnerffolie waardoor deze amper te onderscheiden zijn van houten kozijnen. En door de vele kleurmogelijkheden van houtnerffolie is er altijd een kozijn te vinden die past bij uw jaren 30 woning.

De verschillende mogelijkheden voor glasroeden zullen echt het gevoel van een jaren 30 woning uitstralen. Hiernaast straalt het verdiepte kozijnprofiel het authentieke Nederlandse gevoel uit. Bij deze verdiepte kozijnprofielen staat het raam net iets verder naar binnen, waardoor het lijkt op de kozijnen die vroeger overal voor gebruikt werden.

Voordelen van kunststof kozijnen

De voornaamste reden van het vervangen van de kozijnen in een jaren 30 woning, is het verhogen van het wooncomfort. Gedateerde kozijnen zorgen vaak voor een slechte isolatiewaarde, met het plaatsen van kunststof kozijnen kunt u tot wel 30% op jaarbasis besparen op energiekosten. Niet alleen de energiekosten zijn het overwegen waard, ook de geluidsoverlast. Door de kozijnen te vervangen voor kunststof kozijnen jaren 30 stijl met HR++ glas worden deze waarden direct verbeterd.

Niet alleen de isolatiewaarden worden verbeterd. Kunststof kozijnen hebben nog tal van voordelen om uw wooncomfort te verhogen:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzaam
  • Levensduur tot 70 jaar
  • Kostenbesparend, energiekosten en geen onderhoudskosten

Kunststof kozijnen voor uw jaren 30 woning kopen?

We komen graag bij u langs voor een adviesgesprek en aanbieding op maat. Vul ons contactformulier in en maak een afspraak!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico