Houten of kunststof kozijnen

Als u nieuwe kozijnen zoekt, kunt u kiezen voor houten of kunststof kozijnen. De traditionele kozijnen waren voorheen altijd van hout maar tegenwoordig kiezen veel mensen voor kunststof kozijnen

De één geeft de voorkeur voor houten kozijnen en de ander voor kunststof kozijnen. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen houten of kunststof kozijnen?

Houten kozijnen

De houten kozijnen geven het huis een traditionele Nederlandse uitstraling. Mocht u de kleur in de loop der jaren minder mooi vinden dat is het altijd mogelijk om deze opnieuw te schilderen. Bij kunststof kozijnen is het niet mogelijk om te schilderen. Bij houten kozijnen is het wel belangrijk dat deze goed wordt onderhouden anders ontstaat er kans op houtrot. De kozijnen zijn gevoelig voor vocht en schimmels. Dit zorgt ervoor dat dat de kozijnen regelmatig moeten worden geschuurd of geschilderd om ze mooi te houden.

Kunststof kozijnen

De hoogwaardige kunststof kozijnen van Benitech bieden een hoge isolerende waarde en zijn over het algemeen goedkoper dan houten kozijnen. Ze geven het huis een moderne uitstraling. De kozijnen zijn makkelijk schoon te houden en hebben een lange levensduur. De kunststof kozijnen hebben een hogere U-waarde dan houten kozijnen. Dit wil zeggen dat deze beter isoleren dan de houten kozijnen. Geeft u de voorkeur voor een duurzame kozijn voor een betaalbare prijs? Dan is een kunststof kozijn een betere optie.

Voordelen Benitech:

  • Gratis en vrijblijvende aanbieding op maat
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Werken uitsluitend met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • 20 jaar service, garantie en nazorg
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech Betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Kiest u ook voor kunststof kozijnen?

Vraag dan direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en ontvang een aanbieding op maat.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico