Kunststof kozijnen klassiek

Wanneer u op zoek bent naar kunststof kozijnen met een klassieke uitstraling bent u bij Benitech aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod van kunststof kozijnen met een klassieke stijl.

Het is voor veel bewoners van een karakteristieke woning of een jaren-30 woning vaak een grote stap om de voorgevel te vernieuwen. Onze kunststof kozijnen in klassieke stijl zijn speciaal ontwikkeld voor het behoud van de uitstraling van een klassieke woning.

Klassieke kunststof kozijnen met houtlook

Kunststof kozijnen staan van vroeger uit bekend als gladde en sfeerloze kozijnen. Gelukkig is hier sinds een aantal jaar een oplossing voor. De kunststof kozijnen met houtnerf folie. Dit zijn kunststof kozijnen die de uitstraling hebben van warme houten kozijnen. Bij Benitech zijn deze folies in allerlei kleuren en maten verkrijgbaar. Op deze manier gaat de uitstraling van uw woning er niet op achteruit. Het verschil met houten kozijnen is amper te zien.

Verdiepte kozijnprofielen

Bij een verdiept kozijnprofiel staat het raam net iets verder naar binnen. Dit verwijst naar de typische oudhollandse bouwstijl die vroeger standaard werd gebruikt. Door middel van deze verdiepte profielen gaat de karakteristieke uitstraling van uw huis niet verloren.

Glasroeden in uw kunststof kozijnen

De glasroeden maken het complete plaatje af. Door middel van onze glasroeden zal er niks van de klassieke uitstraling verloren gaan. De glasroeden kunnen zowel op als in het glas gemonteerd worden. Ook kunt u ervoor kiezen om alleen de glasroeden in het bovenste deel van uw raam te monteren.

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen?

Door middel van het aanschaffen van kunststof kozijnen zal uw wooncomfort er flink op vooruitgaan. Zo bespaart u niet alleen op uw maandelijkse energiekosten, maar ook het onderhoud zal u veel geld besparen. De isolatie is niet alleen voordelig om de warmte binnen te houden. De kunststof kozijnen zullen in de zomer uw huis langer koelhouden en u zult minder geluidshinder van buitenaf ervaren.

  • Waarom kiezen voor Benitech?
  • Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • 20 jaar garantie
  • Montage door onze eigen VGA-gecertificeerde vakmensen
  • Financiering mogelijk middels het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage

Advies over kunststof kozijnen klassiek?

We vertellen u graag alles over onze kunststof kozijnen klassieke stijl. Onze adviseur komt graag bij u thuis langs en komt na afloop van het adviesgesprek met een aanbieding op maat.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico