Kunststof kozijnen onderdelen

Benitech werkt aan de hand van een totaaloplossing. Zo ervaart u een zorgeloos traject zonder enige risico’s. Wij zorgen ervoor dat u A klasse service ervaart in het gehele traject.

De onderdelen van een kunststof kozijn

Natuurlijk is een kunststof kozijn een product wat bestaat uit veel verschillende onderdelen. Het profiel is ongetwijfeld het belangrijkste van het kozijn. Kijkende naar de verschillende profielen zijn er twee opties. Het vlakke profiel is de afgelopen jaren nogal in populariteit terug gelopen. Dit profiel is tegenwoordig uitsluitend terug te vinden in oude raam kozijnen. Echter wordt er nu voornamelijk gebruikt gemaakt van verdiepte kozijn profielen. Dit zorgt niet alleen voor een verbeterde uitstraling maar brengt ook andere voordelen met zich mee. Het zorgt voor een betere stabiliteit en waarborgt de isolatie uitstekend. Verder bestaat een kunststof kozijn uit allerlei kleine verschillende onderdelen.

Onderdelen vervangen en herstellen

De kunststof kozijnen onderdelen kunnen, hoe duurzaam ze ook zijn soms aan vervanging toe zijn. Het is voor de eigenaar van kunststof kozijnen mogelijk om zelf eenvoudige onderdelen van een kunststof kozijn te vervangen. Echter raden wij onze afnemers altijd aan om ons eerst te contacten. Elke afnemer heeft bij Benitech recht op 20 jaar service, nazorg en garantie. Daarom willen wij graag samen tot een passende oplossing komen. Hiervoor komt graag een van onze service monteurs bij u langs.

Tijdelijke actie:

U profiteert nu tijdelijk van gratis HR++glas en bijpassende horren bij afname van kunststof kozijnen bij Benitech. Klik hier voor meer informatie over de actie!

Voordelen van Benitech

  • Gratis en vrijblijvende offerte op maat
  • Officiële dealer van de A-merken Veka en Schüco
  • Eigen kozijn productie in Nederland
  • Eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • 20 jaar service, nazorg en garantie
  • Bij ons betaalt u pas na montage
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico