Kunststof kozijnen online bestellen

Bij Benitech staat service hoog in het vaandel. Doordat service hoog in het vaandel staat, is het bij ons niet mogelijk om kunststof kozijnen online te bestellen.

Wij krijgen steeds vaker de verhalen te horen van klanten die hun kunststof kozijnen online besteld hadden bij een leverancier maar bij ontvangst bleken de maten van de kunststof kozijnen niet juist te zijn met een teleurgestelde klant tot gevolg. Bij Benitech werken we graag middels een stappenplan zodat alles tot in perfectie verloopt, ook bij de montage.

Persoonlijk advies op maat

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor uw renovatieproject plannen wij graag een vrijblijvende afspraak in met een van onze deskundige adviseurs. Tijdens dit gesprek worden uw wensen besproken, kiest u de kleuren voor uw kunststof kozijnen, de indeling en afwerking met bijvoorbeeld houtnerf. Op basis van dit gesprek kunnen wij een vrijblijvende aanbieding op maat voor u maken.

Inmeten kunststof kozijnen

Bij kunststof kozijnen online bestellen doet u het inmeten zelf. Het inmeten van kunststof kozijnen is zéér belangrijk en vergt veel accuraatheid. Bij Benitech wordt dit gedaan door een professionele inmeter. Dit is een van de redenen waarom wij het afraden om kunststof kozijnen online te bestellen, maar dit te laten doen door iemand met ervaring. Zo heeft u zekerheid en komt u later in het proces niet voor verrassingen te staan.

Betaling na montage

Als u kunststof kozijnen online besteld bent u vaak verplicht het gehele bedrag direct te betalen. Bij Benitech werken wij anders. Bij ons betaalt u pas na de montage. U betaalt dus pas als de bestelde elementen geplaatst zijn door onze VCA-gecertificeerde monteurs.

Hiernaast biedt Benitech u nog meer voordelen!

  • Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z
  • 20 jaar service en garantie
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage
Contact

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico