Kunststof kozijnen renovatie

Een kunststof kozijnen renovatie brengt veel mogelijkheden met zich mee. Benitech vertelt u graag meer over de mogelijkheden van kunststof kozijnen.

Bent u opzoek naar kunststof kozijnen? Bieden uw huidige kozijnen niet het juiste resultaat? Of bent u gewoon toe aan vernieuwing? Kies ook voor een kunststof kozijnen renovatie!

Bespaar op onderhoud- en energiekosten

Wanneer u uw woning voorziet van kunststof kozijnen gaat uw wooncomfort op veel onderdelen erop vooruit. Kunststof kozijnen beschikken over een hoge isolatiewaarde. Hier heeft u niet alleen in de winter profijt van. Ook in de zomer houdt het de warmte lang buiten. Hiernaast zijn al onze kunststof kozijnen verkrijgbaar in combinatie met HR++ glas. Deze bieden uitstekende waarden van isolatie en zijn zeer geluidswerend. Door middel van de hoge isolatiewaarde bespaart u hierdoor veel op uw energiekosten. Met kunststof kozijnen bespaart u maandelijks tot wel 30% op uw energiekosten.

Ook valt er op onderhoudskosten veel te besparen. Wanneer u gaat voor een kunststof kozijnen renovatie aan uw huis kiest u voor een onderhoudsvrij bestaan. Kunststof kozijnen zijn zeer onderhoudsarm. In vergelijking met houten kozijnen die elke 2 tot 3 jaar geschilderd moeten worden. Dit is bij kunststof kozijnen niet nodig. Hier volstaat het onderhoud al met een halfjaarlijkse schoonmaak beurt. Lees hier alles over het onderhoud van kunststof kozijnen.

Waarom kunststof kozijnen?

Met de aanschaf van kunststof kozijnen gaat uw wooncomfort erop vooruit. Wanneer u gaat voor kunststof kozijnen kiest u voor: de beste isolatie, de beste prijs/kwaliteitsverhouding, de hoogste levensduur en tot slot kiest u duurzaam. Kunststof kozijnen zijn ontzettend duurzaam. Dit komt omdat het onderhoud nihil is en hierbij geen schadelijke stoffen hoeven worden gebruikt. Het recyclen van kunststof is zeer gemakkelijk dus kunnen de materialen goed hergebruikt worden.

Waarom Benitech?

Wanneer u kiest voor Benitech kiest u voor een totaaloplossing. Door middel van onze werkwijze loopt u geen risico’s. Wij komen graag bij uw langs zodat wij u een gratis en vrijblijvend advies op maat kunnen geven. Bij akkoord worden uw kozijnen door een professional ingemeten. Ook betaalt u bij ons pas achteraf, zo loopt u zelf geen onnodig risico. Mocht u liever niet alles in een keer willen betalen. Dan kunt u gebruik maken van het Benitech betaalplan.

Alle voordelen op een rij!

  • Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Montage door onze eigen VCA gecertificeerde vakmensen
  • 20 jaar service en garantie
  • Uitsluitend de beste A-kwaliteit kunststof kozijnen
  • U betaalt pas na montage
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan.

Neem contact met mij op!

We helpen u graag bij uw keuze voor nieuwe kunststof kozijnen. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Contact

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico