Kunststof kozijnen schilderen

Kunststof kozijnen schilderen is alles behalve eenvoudig, maar het is mogelijk.

Een van de grootste voordelen aan kunststof kozijnen is dat ze onderhoudsvriendelijk zijn en zeer beperkt onderhoud nodig hebben. Toch kan het in sommige gevallen voorkomen dat u niet tevreden bent over de kleur van de kunststof kozijnen. Bijvoorbeeld als u ervoor heeft gekozen om een bestaande woning te kopen en niet tevreden bent met de huidige kleur van de kunststof kozijnen.

Kunnen kunststof kozijnen geschilderd worden?

Zoals gezegd kan het goed voorkomen dat u niet dezelfde smaak heeft als de vorige woningeigenaren. Een mogelijkheid is dan om het kunststof kozijn over te schilderen. Tijdens de voorbereidingen voor het schilderen van de kunststof kozijnen is het schuurwerk van groot belang. Vervolgens is het van belang om hechtprimer aan te brengen op de kunststof kozijnen. Daaropvolgend kunnen de kunststof kozijnen geschilderd worden. Voor zekerheid en kwaliteit adviseren wij altijd om vooraf met een professional te overleggen, het liefst met het bedrijf dat de kunststof kozijnen heeft geplaatst.

Kleuren kunststof kozijnen Benitech

Bij Benitech hanteren we een uitgebreid assortiment RAL-kleuren. Zodoende is er altijd wel een kleur die perfect bij uw woning past. Naast de kleur van het kunststof kozijn kunt u ook nog kiezen voor de structuur van het kunststof kozijn: gladde structuur of houtnerfstructuur.

Alle voordelen op een rij:

  • Gratis en vrijblijvende offerte op maat
  • 20 jaar service & garantie
  • Wij werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Wij werken uitsluitend met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Kunststof kozijnen van Benitech

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij u wat betreft kunststof kozijnen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico