Kunststof kozijnen subsidie

De overheid stelt jaarlijks diverse subsidies beschikbaar. Ook voor kunststof kozijnen is er bijna altijd wel een subsidie beschikbaar.

Waarom verstrekt de overheid kunststof kozijnen subsidie?

Kunststof kozijnen kennen vele voordelen. Eén van deze voordelen is dat kunststof kozijnen duurzaam zijn. Dit komt onder andere door de zeer goede isolatiewaardes van kunststof kozijnen. Dit is belangrijk voor u, omdat u zo kunt profiteren van een lagere energierekening, maar het is ook belangrijk voor de overheid. De overheid vindt het namelijk belangrijk dat woningen in Nederland verduurzaamd worden. Om deze reden stelt de overheid verschillende subsidies ter beschikking. Kunststof kozijnen dragen ook bij aan energiebesparing en het verduurzamen van woningen en daarom zijn er vaak ook subsidies beschikbaar voor kunststof kozijnen.

Voor welke kunststof kozijnen kan ik subsidie aanvragen?

Voor kunststof kozijnen subsidie zijn er natuurlijk wel een aantal voorwaarden verbonden aan de eigenschappen van de kozijnen. Niet alle kunststof kozijnen zullen namelijk bijdragen aan het verduurzamen van een woning. Elke subsidie kent andere regels, maar over het algemeen komen kunststof kozijnen in aanmerking voor een subsidie als ze in ieder geval over de over de volgende eigenschappen beschikken:

Bovenstaande eigenschappen dragen in belangrijke mate bij aan de duurzaamheid van kunststof kozijnen en worden daarom vaak als voorwaarde gesteld voor de subsidie. Dit betekent echter niet dat een kunststof kozijn met bovenstaande eigenschappen voor elke subsidie in aanmerking komt. Elke subsidie werkt namelijk met andere voorwaarden. Om te weten of het kunststof kozijn geschikt is voor de subsidie die u wilt aanvragen, kunt u het beste naar de voorwaarden van de desbetreffende subsidie kijken.

Subsidie voor kunststof kozijnen van Benitech

Onze kunststof kozijnen van zowel Schüco als Veka beschikken over zeer goede isolatiewaardes. Daarnaast worden onze kunststof kozijnen altijd standaard uitgerust met HR++ glas en de kozijnen worden, indien mogelijk*, gemonteerd op kunststof stelkozijnen om een goede isolatiewaarde te kunnen garanderen.

Onze kunststof kozijnen dragen dus in belangrijke mate aan energiebesparing en de verduurzaming van uw woning en zijn daarom uitstekend geschikt om aan te schaffen als u gebruik wilt maken van een kunststof kozijnen subsidie.

Ja, ik wil isolerende kunststof kozijnen van Benitech

Wilt u isolerende kunststof kozijnen van Benitech Kozijnen en wilt u hiervoor graag subsidie aanvragen? Neem contact met ons op! Wanneer u een afspraak maakt met één van onze adviseurs ontvangt u een vrijblijvende aanbieding op maat voor kunststof kozijnen. Zij kunnen u tijdens het gesprek ook alles vertellen over de mogelijkheden om gebruik te maken van een kunststof kozijnen subsidie.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over

* Montage op kunststof stelkozijnen is niet in elke situatie mogelijk. Onze bouwtechnisch inmeter bepaalt de beste montagewijze voor uw situatie.

Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico