Kunststof kozijnen tuindeuren

Met de kunststof kozijnen tuindeuren van Benitech Kozijnen heeft u een prachtige overloop van uw woonkamer naar uw tuin.

Bij Benitech verkopen we naast kunststof kozijnen (tuin)deuren ook kunststof kozijnen en ramen. We verkopen niet alleen, maar we monteren ook! We verzorgen het gehele traject voor u. Hierdoor heeft u ook maar één aanspreekpunt.

Veilige kunststof kozijnen tuindeuren

Met de kunststof kozijnen tuindeuren van Benitech kiest u voor veiligheid voor u én uw gezin. Al onze kunststof tuindeuren dragen het SKG keurmerk en het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Alleen hang- en sluitwerk dat voldoet aan deze richtlijnen worden bij Benitech gebruikt op de kunststof tuindeuren. Zo voorkomen we dat ongewenste personen bij u binnen kunnen komen.

Kunststof kozijnen tuindeuren op maat gemaakt

Bij Benitech Kozijnen worden alle producten speciaal op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Waar u tegenwoordig bij veel kunststof kozijnen bedrijven de maten online moet doorgeven werken we bij Benitech liever fysiek. Wij komen bij u thuis langs om alle wensen te bespreken, doen een visuele inspectie bij u thuis en geven u een aanbieding op maat. Na akkoord komt er een professionele inmeter de exacte maten opmeten. Zodoende komt u tijdens de plaatsing niet voor verrassingen te staan dat de bestelde maten van de kunststof kozijnen tuindeuren niet kloppen.

Prijsindicatie kunststof kozijnen tuindeuren

Op voorhand een prijsopgave geven met de totale kosten van de kunststof tuindeuren is lastig. De prijs is namelijk afhankelijk van een aantal factoren:

  • De afmetingen
  • Het profiel. Wij werken met gerenommeerde merken als Veka en Schüco, deze merken staan garant voor kwaliteit!
  • De beglazing van de kunststof tuindeuren.

Op basis van de bovenstaande factoren én het vrijblijvende gesprek met onze adviseur wordt er een offerte op maat gemaakt.

Meer informatie over onze kunststof kozijnen tuindeuren?

Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden vul dan het onderstaande formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug of neem telefonisch contact met ons op via 088 600 1357.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico