Kunststof kozijnen verdiept profiel

Bij Benitech Kozijnen is het mogelijk om te kiezen voor kunststof kozijn met een verdiept profiel.

Benitech is de kunststof gevelrenovatie specialist van Nederland. Met onze ruim 20 jaar ervaring bieden wij u een totaaloplossing voor uw woning. Door middel van onze A-merken Veka en Schüco kunnen wij u het best mogelijke bieden. Kiest u voor Benitech, dan kiest u voor 20 jaar service en garantie.

Een kunststof kozijn met een verdiept profiel komt overeen met het traditionele houten kozijn profiel. Dit geeft een authentieke maar ook een luxere uitstraling aan uw woning. In Nederland wordt vooral veel gebruik gemaakt van deze verdiepte kozijn profielen. Dit komt omdat de kozijnen in Nederland vaak groter zijn in vergelijking met het buitenland. Door middel van het verdiepte kozijnprofiel zit het raam hierbij een stuk naar binnen ten opzichte van de buitenkant. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van verdiepte kozijnprofielen bij moderne renovatieprojecten. Lees hier meer over de verschillende kozijnen modellen.

Kosten kunststof kozijnen met een verdiept profiel

Om op voorhand een exacte prijsindicatie voor kunststof kozijnen met een verdiept profiel te geven is onmogelijk. De prijs van kunststof kozijnen kan van een aantal factoren afhankelijk zijn. Daarom sturen wij altijd een van onze adviseurs langs voor een advies op maat. Deze offerte is altijd gratis en vrijblijvend. Wel is het geval bij een verdiept profiel dat de gemiddelde prijs hiervan hoger ligt. Dit is vanwege het gebruik van meer materiaal. Bij een standaard vlak kunststofkozijn wordt er gebruik gemaakt van minder materiaal.

Waarom kiezen voor Benitech?

Wanneer u kiest voor Benitech kiest u voor de beste kwaliteitsstandaarden. Bij ons krijgt u altijd een gratis en vrijblijvend advies op maat. Wij werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco. In combinatie met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen kunnen wij u hierdoor gerust 20 jaar service en garantie op onze producten geven. Bij ons is het betalen in termijnen ook mogelijk door middel van het Benitech betaalplan. Bij ons betaalt u pas na montage, zodat u geen onnodig financieel risico loopt.

Interesse in kunststof kozijnen met verdiept profiel?

Onze adviseurs helpen u graag verder tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Na afloop ontvangt u een aanbieding op maat.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico