Kunststof kozijnen wax

Kunststof kozijnen staan algemeen bekend als zeer onderhoudsvrije kozijnen. Het onderhoud volstaat al wanneer er elk halfjaar een schoonmaakbeurt plaatsvindt; een gemakkelijke schoonmaakbeurt.
Wax wordt aangebracht op een kunststof kozijn

Wax voor kunststof kozijnen

Hoewel kunststof kozijnen gemakkelijk te onderhouden zijn met een simpel sopje, kunt u er ook voor kiezen om kunststof kozijn wax te gebruiken. Er zijn verschillende soorten kunststof kozijnen wax. Het gebruiken van wax op uw kunststof kozijn brengt verschillende voordelen met zich mee.

Wax voor kunststof kozijnen creëert namelijk een extra beschermlaag op uw kozijnprofiel. Dit weerhoudt vuil ervan om zich sneller op uw kozijn te hechten. Hierdoor worden uw kunststof kozijnen minder snel smerig en zal verkleuring minder snel plaatsvinden. Dit zorgt ervoor dat de uitstraling van uw kozijnen op zijn best blijft en zal er niet snel tot geen verkleuring plaatsvinden. Zo krijgt u uw kunststof kozijn weer glanzend.

Kunststof kozijnen schoonmaken met autowas

Verder staan er op het internet veel artikelen over wasbenzine of autowax. Dit raden wij u liever af. Door het aanbrengen van deze producten zullen uw kozijnen aangetast worden. Zo kan er verkleuring ontstaan en zal dit de levensduur van uw kunststof kozijnen verkorten. Kortom deze producten zijn niet geschikt om aan te brengen op uw kunststof kozijnen. Lees hier meer over het bestellen van kunststof kozijnen!

Waarom kiezen voor Benitech?

Bij Benitech bieden we alleen kunststof producten aan. Dat betekent dat onze producten dus erg makkelijk in onderhoud zijn. Ook is het dus mogelijk om kunststof kozijnen wax te gebruiken, om zo uw kozijnen schoon en glanzend te houden. Bovendien heeft Benitech nog veel meer voordelen:

  • Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++glas en horren bij uw kunststof kozijnen
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Werken met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • 20 jaar service en garantie
  • Eigen kunststof kozijn productie in Nederland
  • Mogelijkheid voor kunststof kozijnen maandelijks betalen met het BENITECH Betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Heeft u interesse?

Bent u geïnteresseerd in de producten van Benitech? Vul deze week nog ons contactformulier in. Ons callcenter neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs in te plannen.

Wij staan voor u klaar!

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico