Kunststof kozijnen wax

De kunststof kozijnen staan algemeen bekend als zeer onderhoudsvrije kozijnen. Het onderhoud volstaat al wanneer er elk halfjaar een schoonmaakbeurt plaatsvindt; een gemakkelijke schoonmaakbeurt

De wax

Kunststof kozijnen zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. Het is voor een schoonmaakbeurt al voldoende wanneer er gebruik wordt gemaakt van een standaard huishoudmiddel en water. Hiermee is het voldoende om al het vuil van het kozijnprofiel te verwijderen. Hiernaast zijn er ook verschillende soorten wax op de markt. Deze kunststof kozijnen wax brengt verschillende voordelen met zich mee

De kunststof kozijnen wax is verkrijgbaar bij een bouwmarkt of een specialist. Waarom zou u kunststof kozijnen wax aanschaffen wanneer een schoonmaakbeurt met een huishoudmiddel al voldoende is?

Door middel van het gebruiken van een wax creëer je een extra bescherm laag op uw kozijnprofiel. Dit weerhoudt vuil ervan om zich sneller op uw kozijn te hechten. Hierdoor worden je kunststof kozijnen minder snel smerig en zal verkleuring minder snel plaatsvinden. Zo blijft de uitstraling van uw kunststof kozijnen op zijn best en zal er niet snel tot geen verkleuring plaatsvinden. Ook behouden de kunststof kozijnen hierdoor zijn mooie glans.

Verder staan er op het internet veel artikelen over wasbenzine of autowax. Dit raden wij u liever af. Door het aanbrengen van deze producten zullen uw kozijnen aangetast worden. Zo kan er verkleuring ontstaan en zal dit de levensduur van uw kunststof kozijnen verkorten. Kortom deze producten zijn niet geschikt om aan te brengen op uw kunststof kozijnen. Lees hier meer over het bestellen van kunststof kozijnen!

Waarom kiezen voor Benitech?

  • Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++glas en horren bij uw kunststof kozijnen
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Werken met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • 20 jaar service en garantie
  • Eigen kunststof kozijn productie in Nederland
  • Mogelijkheid tot maandelijks betalen met het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Neem contact met mij op!

Door middel van het invullen van ons contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico