Kunststof kozijnen zonder glas

Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor een zorgeloos traject waarbij u een totaaloplossing wordt geboden. Daarom verzorgen wij liever geen kunststof kozijnen zonder glas.
Kunststof kozijnen

Benitech is de gevelrenovatiespecialist van Nederland. Wij zijn al ruim 20 jaar gespecialiseerd in kunststof kozijnen.

Alles over HR++ glas

HR-glas (hoogrendementsglas) zijn ruiten voorzien van een coating op het glas. HR-glas maakt zijn onderscheid in dat de ruimtes in het raam niet gevuld zijn met lucht, maar met edelgas. Op deze manier krijg je de beste isolerende prestaties. HR++ glas is voorzien van een dubbele beglazing wat uiteraard voorzien is van een coating. Ook hierbij zijn de luchtkamers in het glas gevuld met edelgas.

De voordelen van HR-glas bij uw woning. De waarde verhoging van uw huis. Door middel van het plaatsen van HR-glas wordt het energielabel van uw huis verbetert. De mate van wooncomfort wordt ook verhoogd. In de winter zult u minder hoeven stoken en in de zomer blijft de warmte langer buiten. Dankzij het goede isolerende glas heeft u ook minder hinder van geluiden van buitenaf.

Tijdelijke actie: kunststof kozijnen met gratis HR-glas en horren!

Omdat wij als Benitech zijnde graag een totaaloplossing bieden aan onze afnemers voorzien wij uw kunststof kozijnen bij bestelling graag van gratis HR++glas. Ook geldt bij deze actie dat uw kozijnen gratis worden voorzien van bijpassende horren op maat! (Aanbieding niet geldig i.c.m. andere acties)

Waarom kiezen voor Benitech?

  • Persoonlijk advies op maat bij uw thuis
  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • Wij verzorgen alles, u heeft alleen contact met ons
  • Eigen kunststof kozijn productie in Nederland
  • 20 jaar garantie & service
  • Wij werken met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Mogelijkheid tot maandelijks betalen met het Benitech betaalplan
  • U betaalt pas na montage en wij vragen geen aanbetaling

Mocht u nu geïnteresseerd zijn geworden in onze tijdelijke actie van gratis HR++ glas en horren. Vul dan uw contact gegevens in bij ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Profiteer van onze tijdelijke actie!

Vul uw gegevens in en onze medewerkers nemen contact met u op

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico